او افزود: فدراسیون تکواندو همیشه نسبت به مسئلهی دوپینگ حساسیت نشان داده است اما متأسفانه در این مورد یک ناآگاهی باعث بروز مشکل شده است. این ورزشکار قبل از وارد شدن به اردوی تیم ملی دارویی را مصرف کرده است که در دفترچه پزشکی او هم ثبت نشده و خانواده این تکواندوکار هم از اطلاع دادن به فدراسیون خودداری کرده بودند. هر دارویی که باعث دوپینگ میشود صرفا جنبه نیرو زا بودن را ندارد و این دارو تنها برای رشد عضلات جسمانی و قد این کودک توسط یک پزشک خصوصی تزریق شده است که از نظر وادا غیر مجاز است. به دلیل نبودن نام این دارو در دفترچه درمانی این ورزشکار، فدراسیون هم از فهمیدن این موضوع باز مانده است.
رئیس سازمان تیمهای ملی تکواندوی ایران در مورد راهکارهای فدراسیون تکواندو برای جلوگیری از تکرار این مسائل گفت: فدراسیون تکواندو برای جلوگیری از مسئله دوپینگ در این رشته همیشه و با درخواست خود، از ورزشکاران شاغل در این رشته تست دوپینگ میگیرد. این یک راهکار عملی است اما اتفاق این ورزشکار نونهال باعث شد که به فکر برگزاری کلاسهای توجیهی بیشتر و اطلاع رسانی بیشتر به خانوادهها بیفتیم. قطعا با همکاری همهی مسئولان در این زمینه سعی میکنیم فعالیت بیشتری را در این حوزه انجام دهیم.
فرهادیان در پاسخ به این سوال که چرا مسئلهی دوپینگ سه تکواندوکار ایران(کمیل دلپاک، سید مهران قوام و علیرضا درویشپور) شفاف سازی نشد، اظهار کرد: به نظر من کالبد شکافی مسائل و جریانات گذشته برای ورزش کشور مفید نیست و از همه میخواهم که در مورد این جریانات سوالاتی را مطرح نکنند تا جو تکواندوی ایران بیش از این مختل نشود! صحبت کردن در این مورد(دوپینگهای گذشته) تکرار مکررات است. بهتر است در مورد آینده صحبت کنیم. این صحبتها خوب نیست اما باید بیشتر کار کنیم تا شاهد این مسائل نباشیم.
او در پاسخ به این سوال که پیش از اعزام تیم نونهالان به رقابتهای قهرمانی جهان در مورد بحث دوپینگ اطلاع رسانیهای کافی صورت نگرفته بود؟، توضیح داد: از همهی ورزشکارانی که به اردوی تیمهای ملی دعوت میشوند در مورد همهی مسائل به خصوص دوپینگ، سوال میپرسیم تا به اطلاعات کافی برسیم. همانطور هم که میدانید کادر فنی ضعیفی را در تیمهای پایه نداریم و آقای یوسف کرمی مدیر تیم نونهالان است که خود قهرمان جهان و المپیک است. با این حال فدراسیون تکواندو خود را در مقابل این اتفاق مسئول می داند و از جامعهی ورزش کشور به دلیل این اتفاق ناراحت کننده عذرخواهی میکند.
آرش فرهادیان در پایان افزود: از همهی رسانهها به دلیل حمایتها و کمکها تشکر میکنم اما این خواهش را دارم که به این مسائل به چشم تخریب نگاه نکنند تا شرایط برای تکواندو سخت نشود. حدود ۱۰۰ تیم در تکواندو فعالیت میکنند که حجم کار را بسیار بالا میبرد، طبیعی است که درصد اشتباهات هم بالا رود. البته این صحبت من به معنی توجیه کردن این جریانات نیست و فقط میخواهم بگویم که بالا رفتن حجم کار باعث بروز اشتباهات میشود. با همهی این سختیها فدراسیون تکواندو سعی میکند پس از این، درصد اشتباهات خود را به حداقل برساند تا شاهد این ناراحتیها نباشیم.