به گزارش مشرق، کارشناسان معتقدند تروریسم و گروه های تروریستی به یک پدیده سیال تبدیل شده اند که به آسانی از جایی به جای دیگر منتقل میشوند و تکنولوژیهای ارتباطی این امکان را فراهم کرده است که مرزهای جغرافیایی محدودیت چندانی برای نقل و انتقال تروریست ها ایجاد نمیکند .
در تحولات دهه گذشته و خصوصا عملیات های مختلف و متعدد گروه های تکفیری در کشورهای مختلف نیز این قضیه به روشنی مشخص شد که آژانس های تامین نیرو برای عملیات های تروریستی به آسانی نیروهای خود را از هر کشوری به محل ماموریت اعزام میکنند و عملا کشورها نمیتوانند از این نقل و انتقال جلوگیری کنند .
نتیجه این که خطر گروه های تروریستی که همان گروه های تکفیری هستند تنها متوجه مردم مظلوم سوریه و عراق نیست و همه کشور های دنیا در معرض این تهدید قرار دارند و گروه های تکفیری به آسانی در همه کشور های دنیا امکان عملیات تروریستی را دارند چنانچه در سال های گذشته بارها و بارها کشور های اروپایی هدف این عملیات قرار گرفته و قربانیان زیادی داشته اند
سوال اصلی اینجاست که کدام کشور تا کنون نقش محوری و اساسی را در مبارزه حقیقی با گروه های تکفیری داشته است و اساسا اگر نیروهای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در کشورهای سوریه و عراق وارد عمل نمیشدند الان دنیا با چه وضعیتی روبرو بود ؟
همه کارشناسان امنیتی و تحلیل گران سیاسی به این حقیقت باور دارند که ریشه کنی و نابودی گروه های تکفیری جز با همکاری و رشادت نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران عملا امکان نداشت و چه بسا اگر این حضور مقتدرانه و این برخورد قاطع از سوی جمهوری اسلامی انجام نمیشد امروزه گروه های تکفیری با رشد سرطانی خود نه تنها در غرب آسیا بلکه در اقصی نقاط دنیا پراکنده شده و دنیا را به اتش و خون میکشیدند .
بنابر این سخن گزافی نیست که همه شهروندان اروپایی و امریکایی بخشی از امنیت خود را مدیون مبارزه بی امان سپاه پاسداران با گروه های تکفیری بدانند .
همینک نیز با وجودی که بخش عمده ای از این گروه های تکفیری به همت دلیر مردان سپاه پاسداران به درک واصل شده اند ولی ته مانده های آنها هر از گاهی در کشورهای مختلف اقدام به عملیات تروریستی میکنند و با افتخار نیز مسئولیت این انفجار ها را بر عهده میگیرند .
در این شرایط رئیس جمهور امریکا با وقاحت هر چه تمامتر تهدید میکند که این نیروی نظامی را در لیست گروه های تروریستی قرار میدهد و جالب این که همه تحلیل گران نظامی دنیا که از نزدیک تحولات منطقه را مرور میکنند مهر سکوت بر لب زده و تماشاگر هستند.
شایان ذکر است آمار کشته شدگان سربازان امریکایی در مصاف با گروه های تکفیری در طول سال های گذشته شاید کمتر از صدنفر باشد و این گواهی است بر این مدعا که حضور نیروهای امریکایی در سالهای اخیر صرفا یک حضور نمادین و سمبلیک بوده است و بسیاری از عملیات های هوایی که امریکایی ها در آن شرکت میکردند در وضعیت مشکوک و کاملا در جهت اهداف نظامی این کشور بوده است به طوری که فرماندهان نظامی عراقی و سوری بارها و بارها از هدف قرار گرفتن نیروهایشان از امریکایی ها شکایت داشتند .
و این در حالی است که جمهوری اسلامی در این رویارویی هزاران شهید تقدیم کرده است که شهید حججی تنها یک نفر از این شهدا بود که با افتخار در این میدان به شهادت رسید .
در پایان خاطر نشان میشود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران یک شجره طیبه ای است که با قدرت و صلابت مسیر رشد و بالندگی خود را طی میکند و سخنان بیهوده رئیس جمهور امریکا در مقابل خدمت بزرگی که سپاه پاسداران به جهان بشری کرد معنایی جز نمک نشناسی و بی آبرویی برای این کشور ندارد .