به گزارش مشرق، «عباس حاجینجاری» در یادداشت روزنامه «جوان» نوشت:
مواضع خصمانه سردمداران رژیم امریکا علیه مردم ایران که این روزها و به بهانههای مختلف به اوج خود رسیده است، اگرچه نشان از سردرگمی و عصبانیت سران کاخ سفید در ناتوانی و مهار حرکت انقلاب اسلامی و نیروهای جبهه مقاومت دارد، اما در عین حال بیانگر توفیق ایران در طراحی و اجرای نقشه راه «ایستادگی و مقاومت» به عنوان تنها راه مقابله با فزونخواهیهای نظام سلطه است، امری که فرازهای حساس انقلاب در زمان شگلگیری و پس از آن جلوههای کم نظیری را به اثبات رسانیده است.
در آبان سال ۱۳۴۳ در حالی که رژیم پهلوی با بهرهگیری از عناصر وابسته در صدد به تصویب رساندن پنهانی قانون کاپیتولاسیون برای قانونی کردن جنایات اتباع امریکایی در ایران بود، خروش حضرت امام در اعتراض به این قانون استعماری، رژیم را به اقدام واکنشی دستگیری و تبعید حضرت امام(ره) واداشت، با این تصور که با این اقدام قادر به سرکوب و نابودی حرکت انقلاب امام(ره) است، اما امام با بهرهگیری از فرصت تبعید نجف، حرکت انقلابی را نهادینه کرد و ۱۴ سال بعد آن را به پیروزی رسانید. پس از پیروزی انقلاب نیز رژیم امریکا با پناه دادن به شاه فراری و حمایت از اقدامات تجزیهطلبانه و تروریسم قصد نابودی و شکست انقلاب را داشت و سفارتخانه خود را در تهران به کانون هدایت اقدامات تجزیهطلبانه و براندازی نظام ایران تبدیل کرده بود که حرکت دانشجویان انقلابی در تسخیر لانه جاسوسی و افشای ماهیت استکباری امریکا، هم حرکت انقلابی مردم ایران را نهادینه کرد و هم باعث افشای ماهیت استکباری رژیم امریکا و گسترش حرکت انقلابی در جهان گردید که اخیراً سران رژیم سعودی نیز ناچار به اعتراف آن شدند.
آنچه این روزها در مواضع سران کاخ سفید در مقابله با ایران مطرح و با طرح تشدید تحریمها و تلاش برای اجماعسازی روی پروژههای ایرانهراسی و شیعههراسی دنبال میشود، چند هدف عمده را دنبال میکند که تأمل در هر یک از این اهداف نمایانگر دست برتر ایران در مواجهه با نظام سلطه است.
۱ ـ تکرار و تأکید بر پروژهای ۴۰ساله مبنی بر ضرورت براندازی و تغییر نظام ایران که در سخنان اخیر تیلرسون، وزیر خارجه امریکا در سفر به هند چهارمین بار است که تنها در دولت ترامپ بر آن تأکید میشود، او در سفر به هند بر این سناریوی امریکا تأکید میکند که تحریمهای امریکا علیه ایران با این هدف صورت میگیرد که مردم ایران کنترل حکومت را به دست بگیرند. او مدعی میشود که مبارزه امریکا با مردم ایران نیست، بلکه با رژیم انقلابی ایران است. او تأکید میکند، امریکا از صداهای مدرن در ایران حمایت میکند با این هدف که تغییری مشروط در حاکمیت ایران صورت گیرد.
۲ ـ دومین محور مورد تأکید تیم جدید مهار قدرت دفاعی و نظامی ایران است، آنگونه که صراحتاً بر تحریم موشکی و تحریم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به عنوان نیرویی بالنده که همراه با دیگر نیروهای مسلح ایران توانسته است سلسله راهبردهای امریکا پس از پیروزی انقلاب را خنثی کند، از آن سخن به میان میآید. بدیهی است که هم توانمندیهای موشکی و دفاعی ایران و هم قدرت و توان نیروی مسلح و به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عملاً عامل اصلی شکست راهبردهای خندگانه امریکا در منطقه اعم دکترین اقدام پیشدستانه طرح خاورمیانه بزرگ و جنگ نیابتی و آخرین آن نیز، سناریوی تجزیه قومی در کردستان عراق بود که خنثی شد. راهبرد امریکا در این عرصه نیز کاملاً انفعالی و تنها برای پیشگیری از شکستها و تأمین امنیت در حال فروپاشی رژیم صهیونیستی است.
۳ ـ سومین محور هدفگذاری شده در فشارها و تحریمها علیه ایران، مهار نیروهای همسو و نیروهای جبهه مقاومت به منظور وادارسازی آنها به عقبنشینی است. تشدید تحریمهای مستقیم علیه حزبالله و اقدامات تحریکآمیز رژیم سعودی علیه این نیروی اثرگذار جبهه مقاومت که درگیرسازی و انفعال آنها در محیط داخلی است، با این هدف صورت میگیرد که از پیوند استراتژیک آنها در منطقه جلوگیری و به نوعی در این حلقه شکست ایجاد کند، به گونهای که امریکاییها برای تحقق آن ناچار به دخالت نظامی در سوریه شدهاند که البته در آینده نزدیک در این جبهه نیز شکست را متحمل میشوند.
۴ ـ برآیند محورهای سهگانه فوق در مقابله با تثبیت نفوذ ایران و برتری آن نسبت به نفوذ و هژمون امریکا در منطقه معنا مییابد. گسترش حضور و نفوذ ایران در منطقه نکتهای نیست که این روزها قابل کتمان باشد. نکتهای که ژنرال مکمستر، مشاور امنیت ملی ترامپ هم هفته گذشته بر آن تأکید و یادآور شد که مهمترین نگرانی ترامپ و کاخ سفید گسترش نفوذ ایران در «خاورمیانه» است. او در گفتوگو با تلویزیون الحره در عین تلاش برای سیاهنمایی اقدامات ایران میگوید نگران نفوذ ایران در منطقه پس از داعش است.
مروری بر تمام حوادث و وقایع حال و گذشته منطقه و انقلاب اسلامی نشاندهنده این است که ایران اسلامی چه در دوران حضرت امام(ره) و چه در زمان زعامت مقام معظم رهبری تلاش اصلی خود را بر حفظ استقلال و عزت ایران متمرکز کرده است، اما این به معنی آن نبوده و نیست که چون دوران گذشته سلطه دیگران را بپذیرد و نسبت به راهبردهای آنها بیتفاوت باشد. بر این اساس در تمامی فرازهای تاریخی در قبال اقدامات براندازانه و مداخلهجویانه استکبار تلاش کرده است ضمن ایستادگی در مقابله آنها، هر یک از آن تهدیدات را به فرصتی برای رشد و تعالی و گسترش انقلاب اسلامی تبدیل کند که در این میان میتوان به پیامدها و کمترین اقدام پیشدستانه که فرصتهای ایران در افغانستان و عراق محصول آن بود یا طرح خاورمیانه بزرگ که شکست و انزوای رژیم صهیونیستی و اعتلای نیروهای مقاومت نتیجه آن شد یا جنگهای نیابتی که روند تحولات در سوریه، عراق و یمن که شکلگیری و تثبیت نیروهای جبهه مقاومت نظیر دفاع وطنی سوریه، حشدالشعبی عراق، انصارالله یمن، فاطمیون و زینبیون و ... تنها بخشی از ثمرات آن است، اشاره کرد.
تحریمهای جدید امریکا و تلاش برای براندازی نظام اسلامی، بهرغم هزینههای فراوان اما کمک کرد که نسل جدید ایرانی ماهیت سلطهگرانه امریکا و دیگر متحدان آن را به درستی بشناسد و حقانیت حرکت انقلاب در ۴۰ سال گذشته در مقابل امریکا را باور کند و بر این اساس نقشه راه آینده خود را ترسیم کند و این منطق را در دانشگاه انقلاب بیاموزد که با کوتاه آمدن در مقابل امریکاییها، آنها را جری و گستاخ میکند، بنابراین تنها راه مقابله و ایستادگی است.