سرویس سیاست مشرق - پس از وقوع زلزله ۷ ریشتری در کرمانشاه، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور در اظهاراتی عمده تخریب های زلزله در شهر سر پل ذهاب را مربوط به مسکن مهر دانست و گفت:
«متاسفانه بیشتر خانه های تخریب شده در زلزله شب گذشته متعلق به ساختمان های مسکن مهر بوده است. از وزیر راه و شهرسازی می خواهیم تا با دقت این موضوع که چرا خانه های نوساز تا این حد آسیب پذیر بوده اند را بررسی کند.»[۱]
در همین راستا موج تخریبی علیه مسکن مهر که میراث دولت ماقبل دوازدهم است، از سوی رسانههای اصلاح طلب به وجود آمد و درواقع موضوع زلزله کرمانشاه و نحوه امدادرسانی به زلزله زدگان به محاق رفت و دوباره در این فضای بحران زده دو قطبی دولت قبل و دولت روحانی به وجود آمد.
جهانگیری در ادامه در جلسه ستاد بحران که در مقر ریاست جمهوری برگزار شد، دوباره به موضوع مسکن مهر پرداخت و گفت:
«در این گونه موارد که ساختمان های نوساز و یا بناهایی که مستحکم سازی شده اند، تخریب می شوند، بدین معناست که اشکالاتی وجود دارد و باید پیمانکاران و سازندگان این گونه بناها مورد بازخواست قرار گیرند که چرا موارد ایمنی در احداث ساختمان ها رعایت نشده است.»[۲]
این اظهارات درحالی است که جهانگیری سفری به مناطق زلزله زده نداشته است و تنها از اتاق و ساختمان ریاست جمهوری درباره مسکن مهر سخن گفته است. در شرایطی معاون اول رئیس جمهور علیه مسکن مهر که نماد دولت ماقبل است سخن می گوید که کارشناسان بیان می کنند که با توجه به شدت زلزله که بیش از ۷ ریشتر گزارش شده است، ساختمان و اسکلت مسکن مهر در شهر سر پل ذهاب استوار مانده و در این بنا تا حدود دو نفر فوتی گزارش شده است.
حال معلوم نیست که چگونه و با چه گزارشی معاون اول رئیس جمهور آنهم زمانی که در اتاق کار خود حضور دارد و مناطق زلزله زده را از نزدیک رویت نکرده، اقدام به تخریب مسکن مهر و دستاورد دولت ماقبل دوازدهم کرده است. البته همین اظهار نظر خوراک رسانه های اصلاح طلب و حامی دولت را به وجود آورد تا دوقطبی سیاسی مطلوب خود را دوباره کلید بزنند و عملکرد دولت در زلزله کرمانشاه پشت این دوقطبی پنهان شود.