به گزارش مشرق به نقل از رویترز، «سارا سندرز» سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در دفاع از اقدام «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در بازنشر تصاویر ویدئویی ضد اسلامی در صفحه توئیتر خود مدعی شد که «تهدید واقعی است (!) و لازم است که این تهدید جدی گرفته شود. این تهدیدی است که باید در مورد آن صحبت کرد و این همان کاری است که رئیس جمهور با مطرح کردن آن انجام داده است!»
شایان ذکر است که «دونالد ترامپ» روز چهارشنبه تعدادی تصاویر ویدئویی را در صفحه توئیتر خود منتشر کرد که در ابتدا توسط «جیدا فرانسن» رهبر یک حزب راست افراطی در انگلیس و با عناوینی همچون «ضرب و شتم یک پسر هلندی توسط مهاجران مسلمان!»، «تخریب تندیس مریم مقدس توسط یک مسلمان!» و «هل دادن یک پسر نوجوان از پشت بام توسط گروهی اسلام گرا و ضرب و شتم وی!» در فضای مجازی منتشر شده بود.
کاخ سفید با امتناع از اشاره مستقیم به محتوای این تصاویر ویدئویی و آگاهی یا عدم آگاهی ترامپ از منتشر کننده اصلی این توئیتها ادعا می کند که «ترامپ تنها موضوعاتی را مطرح کرده است که به امنیت شهروندان آمریکایی مربوط می شود!»
«راج شاه» سخنگوی کاخ سفید خطاب به خبرنگاران گفت: «افراد بسیاری می خواهند که بر محتوای این تصاویر ویدئویی متمرکز شوند. ما می خواهیم که بر روی موضوعات متمرکز شویم. این مسئله مربوط به امنیت است. این مسئله مربوط به تضمین ورود افرادی به آمریکاست که فاقد تهدید تروریستی یا تهدید علیه امنیت عمومی هستند».
این اقدام رئیس جمهور آمریکا با انتقاد نخست وزیر انگلیس و صدور بیانیه ای در محکومیت انتشار این توئیتها روبرو شد. سخنگوی «ترزا می» نخست وزیر انگلیس در این باره گفت: «[باز نشر این تصاویر] توسط شخص رئیس جمهور اقدامی اشتباه و خلاف اخلاق است».
رئیس جمهور آمریکا همچنین با سیل انتقادات از سوی گروههای مدافع حقوق مسلمانان و «اتحادیه مبارزه با افتراء» در آمریکا روبرو شد. «اتحادیه مبارزه با افتراء» اعلام کرد که بازنشر این تصاویر ضد اسلامی «تنها افراط گرایان و متعصبان ضد مسلمان را در آمریکا و سایر کشورها تشجیع می کند» و «موتوری است که به اقدامات افراط گرایانه سوخت رسانده و افراد متعصب را در آمریکا جسورتر می سازد».
گفتنی است که «جیدا فرانسن» معاون رهبر یک گروه ضد مهاجرت موسوم به «بریتانیا در وهله نخست» در صفحه توئیتر خود تصاویر ویدئویی منتشر کرد که به گفته وی، گروهی از افراد مسلمان را در حال انجام اقدامات خشونت آمیز نشان می دهد. این در حالی است که وی اوایل ماه میلادی جاری به تعرض به یک زن مسلمان محکوم شد!
به هرحال تصمیم دونالد ترامپ برای باز نشر این تصاویر ویدئویی سبب شد که برخی از قانونگذاران انگلیس خواستار عذرخواهی رئیس جمهور آمریکا شوند و گروههای مسلمان آمریکا نیز این اقدام ترامپ را «آتش افروزانه و نسنجیده» بخوانند.
لازم به ذکر است که رویترز از تأیید این تصاویر ویدئویی و این گفته فرانسن که این تصاویر از منابع آنلاین متعددی به دست وی رسیده است، خودداری کرد.