به گزارش مشرق، یگان موشکی یمن امروز سه شنبه تاکید کرد که نشست سران عربستانی در کاخ الیمامه در ریاض را هدف قرار داده است.
کاخ یمامه مقر رسمی و دفتر پادشاه عربستان سعودی است. در حومه غربی شهر ریاض واقع است و نیز مقر دیوان شاهی است.
در کاخ یمامه دیدارها و کنفرانس های عربی و جهانی برپا می شود. این کاخ بیش از سه دهه پیش احداث شد و بخش های مهم متعددی را دربرگرفته است که مهترین آنها دیوان پادشاهی، ریاست شورای وزیران ـ شورای مشورتی، ریاست گارد شاهی، قصر پادشاه، قصر پذیرایی از مهمانان و کاخ های کوچک دیگری برای سکونت فرزندان و خویشاوندان پادشاه است و نیز شامل چندین مرکز دیگر برای خدمات رسانی و نیز مراکز امنیتی و اداری است.
در کاخ الیمامه دیدارهای رسمی برگزار می شود و نیز نشست شورای وزیران و دیدار پادشاه با شهروندان و مسئولان در آن صورت میگیرد.