99.jpg

همیشه یکی از بهترین کارها در هنگام جستجوی یک گوشی با ارزش خرید بالا، سرچ در لابه‌لای پرچمداران بازنشسته است. این گوشی‌ها مجموعه‌ای از بهترین‌ها هستند، با کیفیت‌ترین قطعات در کنار هم جمع شده‌اند.

به گزارش مشرق، همیشه یکی از بهترین کارها در هنگام جستجوی یک گوشی با ارزش خرید بالا، سرچ در لابه‌لای پرچمداران بازنشسته است. آن‌ها گوشی‌هایی هستند که در زمان خود شرکت سازنده تمام تلاشش را کرده تا بهترینش را تولید کند. این گوشی‌ها مجموعه‌ای از بهترین‌ها هستند، با کیفیت‌ترین قطعات در کنار هم جمع شده‌اند تا محصولی با بهایی معقول در برابر امکانات را پس از بازنشستگی به شما بدهند.

با معرفی چهار بازنشسته با ارزش درخدمت شما هستیم.

۱. سامسونگ گلکسی نوت ۵

بازنشسته اول را از کمپانی سامسونگ انتخاب کردیم زیرا یک گوشی همه چیز تمام است و با قلم جادوییش در اثبات خودش هیچ حرف و حدیثی باقی نمی‌گذارد؛ نوت ۵ سامسونگ در هشتمین ماه سال ۲۰۱۵ به‌صورت رسمی معرفی شد که فقط ۷/۶ میلی‌متر ضخامت دارد، از یک صفحه‌نمایش ۵.۷ اینچی امولد با رزولوشن Qhd استفاده می‌کند که توسط نسخه چهارم گوریلا گلس محافظت می‌شود.

نسخه پنجم نوت سامسونگ از سخت‌افزار بسیار مناسبی بهره می‌گیرد، ۴ گیگابایت رم در کنار پردازنده قدرتمند اگزینوس ۷۴۲۰ نوید یک سیستم پردازشی قدرتمند را می‌دهد؛ شما با خرید این گوشی در کنار سیستم پردازشی مناسب از امکانات جذابی همچون شارژ وایرلس، سیستم شناسایی اثر انگشت و یک قلم استایلوس فوق‌العاده می‌توانید برخوردار شوید.

قیمت نسخه ۶۴ گیگابایتی نوت ۵ حدود یک میلیون و هشتصد و پنجاه هزار تومان است.

نقاط قوت:

دوربین‌های عالی

قلم استایلوس

کیفیت صفحه نمایش

سیستم پردازشی قدرتمند

باتری خوب

نقاط ضعف:

آسیب‌پذیر بودن شیشه بخش پشتی

نداشتن جایگاه کارت حافظه

عدم مقاومت در برابر آب و گرد و غبار

۲. سونی اکسپریا XZ

با یک بازنشسته خوش‌دست روبه رو هستیم که شرکت سونی آن را با نمایشگر ۵.۲ اینچی فول اچ‌دی و دوربین‌های ۲۳ و ۱۳ مگاپیکسلی در سپتامبر ۲۰۱۶ روانه بازار کرد. همانطور که از یک اکسپریا انتظار می‌رود ضد آب بوده و از سیستم پردازشی قدرتمندی هم استفاده می‌کند، اسنپدراگون ۸۲۰ در کنار ۳ گیگابایت رم آن‌قدر روان است که شاید هیچوقت با خودتان نگویید که کاش اسنپدراگون ۸۳۵ را داشتم!

البته در کنار این‌ها سونی امکانات زیادی را بر روی گل سرسبد ۲۰۱۶ خود پیاده سازی کرده است از جمله سنسور اثر انگشت در دکمه پاور، پورت یواس‌بی تایپ سی و اسپیکرهای استریو که به‌نظر می‌رسد آبروی یک اسپیکر استریو را هم برده است!

اکسپریا XZ هم اکنون در بازار ایران با قیمتی معادل ۱.۷۵۰.۰۰۰ تومان در مدل ۶۴ گیگابایتی به فروش می‌رسد.

نقاط قوت:

پردازشگر قدرتمند

دوربین‌ سلفی و اصلی فوق‌العاده

سنسور اثر انگشت با محل تعبیه‌ای خاص

صفحه نمایش خوب با موتورهای پردازش تصویر سونی

مقاومت در برابر آب و گرد و غبار

محل قرارگیری اسپیکرها

نقاط ضعف:

طراحی تکراری

حاشیه‌های زیاد در بالا و پایین صفحه نمایش

کیفیت اسپیکرهای نه چندان خوب

۳. اچ‌تی‌سی ۱۰

اچ‌تی‌سی ۱۰ بازنشسته‌ای است که گویا این روز ها شرکت سازنده آن نیز دارد بازنشسته می‌شود! اچ‌تی‌سی ۱۰ که نماد قدرت شرکت سازنده آن بود، با کیفیت ساخت بی‌نظیر، اسپیکرهای بوم‌ساند، بدنه فلزی و دوربین ارتقا یافته در ادامه نسل M روانه بازار گشت که زیبایی محض در قاب پشت آن نهفته شده و یک گوشی مختص عاشقان موسیقی است که اسپیکرهایی با کیفیت صدای عالی و تفکیک پذیری بی‌نظیر دارد؛ دوربین سلفی این گوشی اولین دوربین سلفی‌ای است که مجهز به لرزش‌گیر اپتیکال بود؛ علاوه بر این قابلیت فوکوس اتوماتیک نیز به آن اضافه شده است.

نسخه ۶۴ گیگابایتی اچ‌تی‌سی ۱۰ اکنون در بازار ایران با قیمتی حدود یک میلیون و چهارصد و پنجاه هزار تومان به فروش می‌رسد.

نقاط قوت:

دوربین اصلی ارتقا یافته

دوربین سلفی مجهز به لرزشگیر اپتیکال و فوکوس اتوماتیک

دیزاین زیبا و کیفیت ساخت عالی

اسپیکرهای فوق‌العاده با کیفیت

دوام باتری خوب

نقاط ضعف:

عدم مقاومت در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار

حاشیه‌های اطراف نمایشگر

۴. ال‌جی جی ۵

یک ماژولار کاربردی با طراحی عالی که باقابلیت‌هایی همچون صفحه نمایش همیشه روشن، شارژ سریع، دوربین دوگانه و سیستم پردازشی عالی با ۴ گیگابایت رم و هسته پردازشی اسنپدراگون ۸۲۰ در کنار حسگر اثر انگشت باعث شد که شاهد یک گوشی خاص و محصولی کامل با امکانات متعدد و گزینه‌های پردازشی مدرن زمان خود باشیم که امروز بازنشسته شده و قیمتی بسیار منطقی پیدا کرده است.

جی ۵ ال‌جی را در بازار ایران با قیمتی معادل یک میلیون و چهارصد هزار تومان می‌توانید پیدا کنید.

نقاط قوت:

دوربین‌ دوگانه با کیفیت عکاسی عالی

بدنه فلزی با کیفیت

سیستم پردازشی قدرتمند

نقاط ضعف:

عدم مقاومت در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار

عدم کاربردی بودن سیستم ماژولار

منبع: آی تی رسان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۶
    58 4
    فقط1100نوکیا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس