به گزارش مشرق، فارس به نقل از راشاتودی نوشت: مذاکرات پشت درهای بسته میان باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا با هرمان ون رومپی، رییس شورای اروپا و مانوئل باروسو، رییس کمیسیون اروپا قطعا درباره بحران اقتصادی است که از اروپا به آمریکا پخش شده و گسترش یافته است و با توجه به اظهارات اوباما زمان دخالت آمریکا به زودی فرا می رسد البته به هزینه تاریخی برای مردم آمریکا.
باراک اوباما در سخنان خود با اشاره به اینکه بحران بدهی اروپایی ها برای آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار است، از آمادگی دولت خود برای ایفای نقش در حفظ رونق اقتصادی این قاره سخن به میان آورد. در حالی که اوباما میکوشد تا مانع فروپاشی اقتصاد آمریکا شود، پیشنهاد کمک مالی به کشورهای اتحادیه اروپا را داده است که بالغ بر چند تریلیون دلار برای مالیات دهندگان (آمریکایی) هزینه خواهد داشت.
در این مطلب آمده است: از آنجایی که ورشکستگی و ناکامی بیرون مرزهای آمریکا بر اقتصاد جهانی تاثیر می گذارد، سخنان امروز اوباما نشان می دهد که سرمایههای آمریکاییها برای جلوگیری از فروپاشی کشورهایی صرف میشود که وابسته به یورو هستند. در واقع سقوط یورو پیامدهای وخیمی برای اقتصاد آمریکا دارد؛ اقتصادی که ثابت شده از زمان روی کار آمدن اوباما در سال 2009 بی ثبات بوده است.
در ادامه این مقاله این چنین نوشته شده: اوباما به امید پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری در سال 2012 احتمالا تلاش می کند از سرمایه گذاری در یورو منفعتی عاید خود کند و اقتصاد کشورهای وابسته به یورو را پررونق نگه دارد. با این حال برگزاری مذاکرات پشت درهای بسته و توافقات سری میان اوباما و مقامات اروپایی موجب نگرانی رای دهندگان آمریکایی بر سر شفافیت و صراحت رییس جمهور می شود. همچنین این سوال مطرح است که آیا آمریکایی که خود دچار بحران اقتصادی است می تواند سرمایه ای بالغ بر چند تریلیون دلار در کشورهای خارجی سرمایه گذاری کند!
در چنین شرایطی، برای کشوری (آمریکا) که در حال حاضر خود دچار کسری بودجه بوده، کمک مالی دولت به اروپا، تلاش باراک اوباما برای انتخاب مجدد به عنوان رییس جمهور را به پرتگاه نابودی نزدیک میکند.
اوباما در حالی در دیدار با مقامات اروپایی پیشنهاد کمک مالی چند تریلیون دلاری را مطرح کرده است که کشورش خود گرفتار بحران اقتصادی است؛ موضوعی که قطعا بر نظر افکار عمومی آمریکا برای رای مجدد به وی تاثیر خواهد گذاشت.