جعفری دولت‌آبادی نمایه

جعفری دولت آبادی با اشاره به این مطلب که در حال حاضر صرفاً 4 نفر در رابطه با اغتشاشات اخیر در تهران بازداشت هستند گفت: 150 فقره کیفرخواست برای متهمان صادر شده است.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، جعفری دولت آبادی، دادستان تهران در بیست و ششمین جلسه شورای معاونان دادسرای تهران در مورد اقدامات و سیاست دادستانی در قبال آشوب‌های اخیر اعلام کرد: تفکیک بین متهمان فریب خورد و عوامل اصلی و تعیین تکلیف سریع متهمان ازجمله راهبردهای مهم دادستانی درمورد نارامی‌های اخیر بود.


سیاست قضایی دادستانی تهران در قبال آشوب‌های اخیر
 

دادستان تهران به بررسی وضعیت پرونده‌های مربوط به آشوب‌های اخیر پرداخت و اقدامات و سیاست قضایی دادستانی در برخورد با آن را اعلام نمود که از جمله این سیاست‌ها، تفکیک بین عوامل اصلی آشوب‌ها و فریب‌خوردگان بود که در این راستا اظهار داشت: این تفکیک از اهمیت برخوردار است؛ چرا که عده‌ای در جریان این آشوب‌ها که از ناحیه دیگران و به ویژه با استفاده از بستر فضای مجازی رخ داد، در نتیجه حس کنجکاوی و تلاش برای آگاهی از اتفاقات رخ داده، در در برخی نقاط حضور یافته بودند.

دومین اقدام دادستانی در رسیدگی به پرونده‌های آشوب‌های اخیر، تعیین تکلیف سریع متهمان بود که جعفری دولت‌آبادی با اشاره به تجربیات گذشته دادستانی از جمله در برخورد با عوامل فتنه در سال ۱۳۸۸ اظهار داشت: در پرونده‌های مربوط به آشوب‌ها باید به سرعت اتخاذ تصمیم شود و این امر به منزله آزادی تمام متهمان نیست؛ بلکه با اعتقاد به این که بازداشت و اطاله دادرسی در این گونه پرونده‌ها عواقب نامناسبی در پی دارد، در انجام تحقیقات تسریع شد.

جعفری دولت آبادی دادستان تهران



دادستان تهران سومین اقدام دادستانی در رسیدگی به پرونده‌های قضایی مربوط به آشوب‌ها را تاکید بر نظارت بر زندانیان در این ایام اعلام کرد و با تشکر از سرپرست دایره نظارت بر زندان اوین و برخی مقامات قضایی دادسرا که در این راستا اقدام نمودند، افزود: برخی قضات دادسرا تا نیمه‌های شب از بندها بازدید کردند؛ نتیجه این نظارت‌ها به‌ویژه در روزهای اول در رفع مشکلات افراد بازداشت شده از جمله پیش‌بینی فضای لازم برای نگه‌داری و طبقه‌بندی زندانیان اثرگذار بود و بازدید دادستان تهران از قرنطینه زندان اوین پس از دستگیری و بازداشت برخی متهمان در راستای همین سیاست انجام شد.

بیشتر بخوانید:

بازرسی پنهان از شیوه‌های نظارت بر عملکرد قضات/ تعداد کیفرخواست‌های صادره در مورد قضات



صدور ۱۵۰ فقره کیفرخواست برای متهمان آشوب‌های اخیر
 

جعفری دولت‌آبادی با اشاره به بازدید خود و هم‌چنین معاونان دادستان از زندان‌ها در ایام اخیر، در بیان اقدامات انجام شده دادستانی نسبت به پرونده متهمان آشوب‌های اخیر، اظهار داشت: در حال حاضر صرفاً ۴ نفر در این راستا بازداشت می‌باشند و ۱۵۰ فقره کیفرخواست صادر شده که در نوع خود کار مهمی محسوب می‌شود.

وی روشنگری در مورد عوامل و علل آشوب‌ها را اقدام دیگری دانست که در امر تنویر افکار عمومی اثرگذار است و با اشاره به این که اقدام آشوبگران معارض با اهداف انقلاب اسلامی بود افزود: مردم با هوشیاری درک کردند که برای اعلام اعتراض به مشکلات، راه‌های منطقی وجود دارد که مغایر با اقدامات تخریبی آشوبگران است.

دادستان تهران مدیریت پرونده‌های قضایی در این زمینه را ناشی از سیاست هوشمندانه دستگاه قضایی دانست و در خصوص تصمیمات اتخاذی در این پرونده‌ها و رویکرد دادستانی تهران، اظهار داشت: دیدگاه دادستانی تهران این نیست که هر کس در خیابان دستگیر شود، متهم بوده؛ و الزاماً دلیل بر انتساب اتهام به افراد نیست.

جعفری دولت‌آبادی ارزیابی کیفرخواست‌های صادره از سوی دادسرای شهید مقدس نسبت به متهمان آشوب‌های اخیر را، با رسیدگی دادگاه‌ها میسر دانست و با اشاره به این که نقص در تحقیقات امری طبیعی است و لذا ممکن است دادگاه در برخی پرونده‌ها با اعتقاد بر وجود نقص، اتخاذ تصمیم مقتضی نماید، اظهار داشت: هدف این بود که افراد بی‌جهت در زندان یا فرایند کیفری گرفتار نشوند تا از غلبه حاشیه بر متن جلوگیری شود.

وی اقدامات و سیاست قضایی دادسرای تهران در رسیدگی به پرونده‌های متهمان آشوب‌های اخیر را هوشمندانه ارزیابی نمود و افزود: با اعمال این سیاست، تهران اولین استان در کشور است که به پرونده آشوب‌ها را در دادسرا رسیدگی نمود و این تجربه مناسبی در نارامی‌ها و آشوب‌ها است که باید به آن توجه شود. اگرچه معتقدیم عاملان اصلی آشوب‌ها باید به سزای اعمال مجرمانه خود برسند.

در همین رابطه بخوانید:

محکومیت یک جاسوس/ انعقاد ۲۲ هزار قرارداد صوری برای اخذ پلاک خودرو/ صدور ۹۵ کیفرخواست برای متهمان آشوب‌های اخیر/ بازداشت 6 متهم ارزی



اقدام پیشگیرانه برخی بانک‌ها در جلوگیری از منابع بانکی


دادستان تهران با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به اقدامات پیشگیرانه اظهار داشت: در یک ماه اخیر برخی بانک‌های کشور نظیر بانک‌های سینا، سپه، مسکن و ملی با انعکاس به موقع موضوع به سرپرست ناحیه ۳۶ دادسرای تهران و در نتیجه صدور دستور قضایی از خروج ۸۰۰ میلیارد تومان از وجوه این بانک‌ها توسط برخی عوامل و کارکنان متخلف جلوگیری به عمل آورده‌اند.
 

صدور حکم شش سال حبس برای جاسوس هسته‌ای
 

دادستان تهران هم‌چنین از صدور حکم محکومیت برای فردی که با ۹ بار ملاقات با مأمور اطلاعاتی آمریکا اطلاعات کشور از جمله در زمینه تحریم‌ها و امور هسته‌ای را به سرویس اطلاعاتی آمریکا و یک کشور اروپایی انتقال داده بود، خبر داد و اظهار داشت: در این پرونده فرد مذکور به شش سال حبس تعزیری و ضبط و استرداد وجوه دریافتی محکوم شده است.
 

استقرار معاونت اجرای احکام کیفری در زندان‌های تهران
 

جعفری دولت‌آبادی با اشاره به تصویب تشکیلات راجع به استقرار معاونت اجرای احکام کیفری در زندان‌ها موضوع تبصره ماده ۴۸۴ قانون آیین دادرسی کیفری از کیان‌منش معاون اجرای احکام دادسرای تهران خواست تا در خصوص نخستین ندامتگاه، که می‌بایست این معاونت در آنجا مستقر شود، برنامه‌ریزی نماید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • مهماندار هواپیما GB ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۵
    24 1
    جاسوس را باید اعدام کرد تا کسی بفکر جاسوسی علیه منافع ملت ایران نیفتد
  • IR ۱۹:۲۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۵
    11 1
    قاچاقچيان را اعدام ميكنند .باید برای خائنین عقوبت سنگین تری پیش بینی شود
  • ایرانی IR ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۶
    4 0
    واقعا که جاسوس علیه 80 میلیون نفر عمل کرده اونوقت 5 سال حبس؟ جاسوس رو فقط باید اعدام کرد چه حکم ضعیف و تشویق کنی
  • IR ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۶
    0 0
    خمینی رهبر ماست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس