به گزارش مشرق، ترفندهای آشپزی مناسبی هم برای سالم سازی غذا وجود دارد، با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب می توانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید و از مصرف مقدار زیادی نمک دوری کنید. مطمئن شوید که سرکه در حال پخت غذا تبخیر شود.
کد خبر 841857
تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۳:۳۰
- ۱ نظر
- چاپ
![به جای افزودن نمک به غذا از سرکه استفاده کنید سرکه](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2018/03/24/2/2216462.jpg)
با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب می توانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید.
منبع: میزان