به گزارش مشرق، عفونت به ورود، رشد و نمو میکروبها یا انگلها در زخم یا یک اندام از موجود زنده (میزبان) گفته میشود که مبتلایان به عفونت میتوانند با مصرف آب برخی سبزیجات با این عارضه مقابله کنند.
بیشتر بخوانید:
سم زدایی از بدن در کمتر از 30 دقیقه
با گوشت چه بخوریم چه نخوریم؟
مصرف آب هویج، سیب، کرفس، چغندر و جعفری را برای مبتلایان به عفونت موثر دانست و درباره طرز تهیه آن اظهار کرد: افراد دچار این عارضه باید ۲ عدد هویج متوسط، یک عدد سیب متوسط، ۲ عدد ساقه کرفس، ۱۰۰ گرم چغندر (لبو) و ۱۵ ساقه جعفری را داخل مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مقدار مصرف آب هویج، سیب، کرفس، چغندر و جعفری روزانه ۲ تا سه لیوان است.
طرز تهیه آب اسفناج، جعفری و پیاز
برای تهیه این آب سبزیجات باید ۱۵۰ گرم اسفناج، ۱۰۰ گرم جعفری و ۵۰ گرم پیاز را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب اسفناج، جعفری و پیاز را میل کنند؛ همچنین برای رفع عفونت میتوان مخلوط اسفناج، جعفری و پیاز را همراه با غذا میل کرد؛ این ترکیب خونساز بوده و علاوه بر ضدعفونی بدن موجب تصفیه خون هم میشود.
طرز تهیه آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج
برای تهیه آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج باید ۲ عدد شلغم متوسط، ۲ تا سه برگ کاهو، مقداری اسفناج، ۱۵ ساقه جعفری و یک عدد هویج متوسط را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج را میل کنند.
طرز تهیه آب زنجبیل، جعفری، سیب و هویج
برای تهیه این آب سبزیجات باید یک تکه زنجبیل تازه یا یکچهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل خشک، ۱۵ ساقه جعفری، یک عدد سیب متوسط و یک عدد هویج متوسط را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب زنجبیل، جعفری، سیب و هویج را میل کنند.
طرز تهیه آب جعفری، کرفس، هویج و سیر
افراد برای تهیه آب جعفری، کرفس، هویج و سیر باید ۱۵ ساقه جعفری، ۲ ساقه کرفس، ۲ عدد هویج متوسط و ۲ تا سه حبه سیر را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب جعفری، کرفس، هویج و سیر را میل کنند.
دمنوشهایی برای رفع عفونت بدن
افرادی که دچار عفونت بدن هستند باید یک قاشق غذاخوری از ترکیب گیاهان آویشن شیرازی، پونه کوهی، گل پنیرک، گل ختمی و اسطوخودوس را به همراه چهار لیوان آب در قوری بریزند و بگذارند به خوبی دَم بکشد؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه سه لیوان از این دمنوش را به همراه یک قاشق مرباخوری عسل میل کنند.