به گزارش مشرق، پس از استعفای محمد علی نجفی پس از 7 ماه از شهرداری تهران، اعضای شورای شهر دوباره فرآیندی را برای انتخاب شهردار مشخص کردند.
در جلسه شورای شهر تهران 7 نفر به عنوان گزینههای اصلی شهرداری تهران معرفی شدند که تا 17 اردیبهشت ماه مهلت دارند تا برنامه خود را برای اداره پایتخت کشور ارائه دهند و نهایتا در 23 اردیبهشت، شهردار تهران با رای اعضای شورای شهر معرفی میشود.
بیشتر بخوانید:
انتقاد از معطل کردن تهران به دلیل اختلافات سیاسی
محمد علیخانی رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران پس از اعلام 7 نامزد شهرداری تهران افزود: لیست قوی برای شهرداری تهران بسته نشده است ولی به رای اکثریت احترام میگذاریم.
در ادامه با سوابق 7 نامزذ شهرداری تهران آشنا میشویم.
***محمدعلی افشانی با 14 رای
افشانی، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و استاندار فارس در دولت یازدهم است. وی معاون سابق وزیر آموزش و پرورش و رئیس سابق سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بوده است. در سابقه افشانی معاونت استانداری استانهای کهگیلویه و بویراحمد،خوزستان و سمنان نیز به چشم میخورد.
وی هماکنون رییس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور است.
***سمیعالله حسینی مکارم با 17 رای
حسینی مکارم سابقه تدریس در دانشگاههای علوم اقتصادی و دارایی و دانشگاه پیام نور را نیز در رزومه خود دارد. وی مدرک کارشناسی خود را در اقتصاد نظری از دانشگاه شهید بهشتی گرفته است و همچنین کارشناسی ارشد این رشته را در دانشگاه تهران گذرانده است.
از سوابق اجرایی وی میتوان به معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، ریاست شورای پژوهش و تحقیقات پست بانک ایران، رئیس شورای برنامه ریزی پست بانک ایران، ستاد هماهنگی فعالیتهای فرهنگی اجتماعی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد.
مکارم هم اکنون سرپرست شهرداری تهران است.
***محمد ابراهیم انصاری لاری با 12 رای
محمد ابراهیم انصاری لاری استاندار سابق بوشهر، فارس و ریاست سازمان ثبت احوال کشور را در دولت اصلاحات در کارنامه دارد. وی قبل از انتصاب به سمتهای سیاسی، کارمند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و مدتی نیز به عنوان معاون وزیر کشور مشغول به فعالیت بوده است.
وی هم اکنون مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش است.
***محمود حجتی
محمود حجتی مرداد ماه سال 1392 به عنوان گزینه دولت یازدهم برای تصدی وزارتخانه جهاد کشاورزی به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و با کسب اکثریت آرا از مجلس رای اعتماد گرفت و به عنوان وزیر جهاد کشاورزی مشغول به فعالیت شد.
وی در سال 1364 نیز به عنوان عضو شورای مرکزی جهاد سازندگی منصوب شد و در 1368 نیز به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان و در سال 1376 تا سال 1379 تصدی وزارت راه و ترابری را عهده دار بود.
حجتی هم اکنون وزیر جهاد کشاورزی است.
***سید محمود حسینی با 11 رای
سید محمود حسینی دانشآموخته کارشناسی ارشد فیزیک از دانشگاه اصفهان است. استاندار اصفهان بود. او در سال 1373 به شرکت ملی گاز ایران پیوست و هماکنون نیز در این شرکت مشغول بکار است.
***حجتالله میرزایی
دارای سابقه تحصیل در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری در حوزه اقتصاد نظری، توسعه و برنامه ریزی و اقتصاد است.
وی همچنین علاوه بر عضویت هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، پیش از این معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل موسسه سیاست پژوهی صبا وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری بوده است.
در کارنامه اجرایی و پژوهشی میرزایی مشاوره، برنامهریزی و اجرای دهها پروژه در مناطق مختلف کشور با اهداف توسعه روستایی، شهری، صنعتی و سرمایهگذاری به چشم میخورد.
وی هم اکنون معاون برنامهریزی توسعه شهری و امور شورا شهرداری تهران است.
*** پیروز حناچی با 10 رای
پیروز حناچی، دارای مدرک کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه تهران و دکترای تخصصی معماری - مرمت شهری و باز زنده سازی شهرهای تاریخی از دانشگاه تهران است. از سوابق اجرایی وی میتوان بهقائم مقام ریاست دانشکده هنرهای زیبا، رئیس مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی، عضو شورایعالی میراث فرهنگی کشور ،معاون نظام مهندسی و اجرای ساختمان وزارت مسکن و شهرسازی، دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری کشور ،عضو شورای عالی ترافیک، رئیس مرکزمطالعاتی و تحقیقاتی معماری و شهرسازی وزارت مسکن و شهرسازی، معاون معماری و شهرسازی و دبیر شورایعالی معماری و شهرسازی ایران نیز اشاره کرد.
وی هم اکنون معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران است.