به گزارش مشرق، ساعتی قبل در خبری به نقل از مونسان رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری اعلام شد که شرایط فروش ارز مسافرتی تغییر کرده و از این پس دفاتر مسافرتی این ارز را به متقاضیان می فروشند.
مونسان گفته است «درباره موضوع ارز باید بگویم که مدل جدیدی بسته شده است که البته دولت نیز قبول دارد که این مدل که در شرایط خاص بسته شده نواقصی دارد و در همین خصوص با معاون اول رئیسجمهوری صحبت کردم و با دستور دکتر جهانگیری به رئیسکل بانک مرکزی مقرر شد که در جلسهای با حضور معاون گردشگری سازمان میراثفرهنگی و معاون بانک مرکزی این مسئله موردبررسی قرار گیرد.»
بیشتر بخوانید:
جلسه ویژه بانک مرکزی برای ارز گردشگران
رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری تاکید کرده که «این جلسه امروز برگزار شد و بر اساس تصمیمی که در این جلسه اتخاذ شده است مقرر شد تمام ارز مسافرتی را از طریق دفاتر مسافرتی تأمین شود.»
یکی از مسئولان ارزی این بانک با رد خبر گفت: ارز مسافرتی فقط از طریق بانک های ملی و سامان به مردم تعلق می گیرد و تغییری در این زمینه نداشتیم.
در سیاست جدید دولت برای تامین ارز مسافران،دانشجویان و بیماران نیز تدابیری اتخاذ شده که براساس آن به تعداد محدود ارز مورد نیاز این گروه تامین خواهد شد.
مشکل اصلی در تامین ارز ارز مسافران این است که با تصمیم بانک مرکزی فقط یک بار در سال آنهم به میزان 1000 یورو به مسافرانی که قصد سفر به کشورهای اروپایی را دارند پرداخت می شود. البته 500 یورو هم به کشورهای همسایه تعلق می گیرد.
ولی سوال این است که اگر فردی بیش از یک بار در سال قصد سفر به کشورهای اروپایی را داشته باشد از کجا و با چه قیمتی باید ارز مورد نیاز خود را تامین کند؟ دولت تاکید دارد دلار با قیمتی بالاتر از 4200 تومان، قاچاق است و طبعاً خریداران و فروشندگان این ارز هم قاچاقچی محسوب می شوند!