به گزارش مشرق، مرتضی رضایی، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به فروش دل و جگر به قیمت 720 هزار تومان و گوشت قرمز 700 هزار تا 900 هزار تومانی و به اصطلاح لاکچری در کشور، اظهار کرد: فروش گوشت قرمز به قیمت 900 هزار تومان در صورتی که حتی ارگانیک هم باشد پذیرفتنی نیست.
بیشتر بخوانید:
فروش گوشت لاکچری و سکوت دستگاههای نظارتی!
وی افزود: هزینه های پروش حیوانات برای تولید گوشت قرمز به روش ارگانیک به هیچوجه، چنین قیمتی نمیشود و این قیمتها پذیرفتنی نیست.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: تولید گوشت به صورت ارگانیک در کشور مورد اهمیت است اما محصولی که بخواهد به عنوان ارگانیک با قیمتی بالغ بر 900 هزار تومان یا امثالهم در بازار بیاید دور از واقعیت است.
وی با بیان اینکه هزینه تولید و فروش گوشت قرمز ارگانیک اصلا به این ارقام حتی نزدیک نیز نیست؛ تصریح کرد: گوشت تولیدی از دام (سبک) عشایر کشورکه به صورت ارگانیک در کوه و کمر و دشت پرورش می یابند و بسیاری از عشایر حتی از تغذیه دستی به دام خود، خودداری می کنند و محصولات آنها به صورت باز پرورش یافته و مصداق پرورش ارگانیک است، چنین قیمتی ندارد.
رضایی تاکید کرد که فروش چند صد برابری گوشت قرمز در کشور به هیچ وجه قابل قبول نیست.
بنابراین گزارش، یک سایت اینترنتی از چند ماه گذشته در فضای مجازی اقدام به عرضه انواع گوشت قرمز و دل و جگر با قیمتهای عجیب و غریب 700 هزار تومان تا 900 هزار تومان می کند.