عبدالصمد خرم آبادی معاون دادستان کل کشور

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: هاتگرام و طلاگرام پیام رسان نیستند، آن‌ها در واقع دو فیلتر شکن داخلی با مدیریت واحد هستند.

به گزارش مشرق، عبدالصمدخرم آبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجزمانه در کانال شخصی خود در سروش نوشت:

با توجه به سوالات متعددی که خبرنگاران محترم در مورد ماهیت دو نرم افزار "هاتگرام" و "تلگرام طلایی" مطرح کرده اند مطالب ذیل جهت آگاهی اعلام می‌گردد.

هاتگرام و طلاگرام پیام رسان نیستند. آن‌ها در واقع دو فیلتر شکن داخلی با مدیریت واحد هستند که بطور غیر قانونی و بر خلاف دستور قضایی با امکانات وزارت ارتباطات دسترسی کاربران ایرانی را به شبکه اجتماعی فیلتر شده "تلگرام" فراهم می‌کنند.

بنظر می‌رسد یکی از عللی که مدیر تلگرام به فیلتر آن در ایران اعتراض نکرد، این است که برخی از مسئولان فضای مجازی کشور اجازه دادند هاتگرام و طلاگرام فیلتر تلگرام را دور بزنند و مانع از مهاجرت ۷۰ درصد کاربران ایرانی به پیام رسان‌های داخلی شوند و از این طریق برای تلگرام زمان خریده اند.

بیشتر بخوانید:

شعری که خرم‌آبادی در وصف تلگرام منتشر کرد

توضیح معاون قوه‌قضاییه درباره تلگرام طلایی

بعد ازفیلتر تلگرام حدود ۳۰ درصد کاربران آن فعالیت خود رابه پیام رسان‌های داخلی منتقل کرده اند. اگر امکانات و پهنای باندی که در اختیار هاتگرام و طلاگرام گذاشته شده به پیام رسان‌های داخلی داده شود، قطعا آن‌ها خدماتی بهتر از تلگرام به مردم عرضه خواهند کرد.

در حال حاضر علیرغم اینکه امکان جایگزینی کامل پیام رسان‌های داخلی به جای تلگرام وجود دارد و با وجودی که پیام رسان‌های داخلی توان ارایه خدمات به همه کاربران ایرانی را دارند، برخی از مسئولان فضای مجازی کشور نگاه مأیوسانه به توان داخلی دارند ودر نتیجه بجای برنامه ریزی برای قطع ید کامل تلگرام هنوز بدنبال رونق فیلتر شکن‌های داخلی مانند طلاگرام و هاتگرام هستند.

در ابتدای امر قرار بر این بوده که فعالیت کنترل شده هاتگرم و طلاگرام موجبات مهاجرت آرام کاربران به پیام رسان‌های داخلی را فراهم کند و به محض اینکه تعداد کاربران آن‌ها به حدود ده میلیون نفر رسید ارتباط آن‌ها با تلگرام قطع و کاربران آن‌ها به یک پیام رسان قوی داخلی منتقل شوند. ولی علیرغم اینکه که هم اکنون تعداد کاربران این دو فیلترشکن به بیش از ۲۶ میلیون نفر رسیده تا کنون به این وعده عمل نشده است.

تبلور شبکه ملی اطلاعات درگرو تحقق یک یا چند شبکه اجتماعی ملی است. اهمیت راهبردی صنعت تولید و بهره برداری از شبکه‌های اجتماعی ملی به لحاظ نقش آن در غنی سازی ذهنها، اگر مهمتر از صنعت صلح آمیز هسته‌ای نباشد کمتر از آن نیست.

اجازه ادامه فعالیت به فیلتر شکن‌های داخلی (هات گرام و طلا گرام) علاوه بر تبعات سوء و آسیب‌های فرهنگی، امنیتی و اجتماعی ناشی از سلطه بیگانه بر فضای مجازی کشور باعث نابودی پیام رسان‌های داخلی و از بین رفتن این صنعت و هزاران شغلی است که قرار است در بستر شبکه‌های اجتماعی داخلی ایجالد شود.

عبدالصمد خرم آبادی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
    47 3
    متاسفانه برخی از دوستان و موسساتی که دغدغه انقلاب و ... هم دارند همچنان از تلگرام استفاده میکنند و این خودش دیگران رو هم باز میکشونه به تلگرام. من کامل ترک کرده بودم اما یکی از همین موسسات کشوندم دوباره به تلگرام
  • IR ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
    95 3
    مسوولانی که خودشان برانداز هستند در پستهای کلیدی نظام چه می کنند؟
  • ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
    34 5
    جهرمی به درد وزارت نمی خوره از اول با دادستانی کل کل می کرد سر تلگرام از اون موقعی که معاون وزیر بود مخالف فیلتر تلگرام بود
  • IR ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
    35 5
    کاملا معلومه چرا تو هیچ زمینه ای پیشرفت نمیکنیم !!!!!!هیچ اتحاد و خودباوری ای تو مسئولین وجود نداره.... همه دنبال دلالین
  • IR ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
    79 2
    مرگ بر خائنان به وطن
  • RU ۱۱:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
    6 15
    بنگاه شایعه پراکنی.
    • IR ۱۷:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
      13 3
      اگر منظورت تلگرام است راست گفته ای.
  • US ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۳
    6 3
    جهرمی باید بره!
  • محمد IR ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۳
    7 1
    شاید تلگرام از آقایون چیزایی داره که. مجبورن باهاش همکاری کنند.
  • US ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۳
    4 1
    وقتی از تلگرام به طلاگرام که معلوم نیست چه کوفتی هست مهاجرت میکنن ولی به سروش نه، مشخص است که ایراد در سروش و امثالهم نیز هست. آقایان مسولین این پیامرسانها ایرادات را برگردن بگیرند و رفع کنن نه اینکه دیگران را مقصر بدانند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس