به گزارش مشرق، چین ماهوارهایی را برای برنامه علمی جدید فضایی که هدف آن مطالعه و بررسی سیاهچالهها، امواج گرانشی و ارتباط بین منظومه شمسی و انسان است، پرتاب کرد.
آکادمی علوم چین (CAS) اعلام کرد که چهار ماهواره را برای این برنامه توسعه دادهاند.
این برنامه شامل یک ماهواره به نام "کاوشگر اینشتین"(EP) است که وظیفه آن کشف اجسام آسمانی که در هنگام تغییرات شدید، اشعه ایکس منتشر میکنند و همچنین سیاهچالههای خاموش با پرتوهای دارای انرژی بالا است.
دومین برنامه نیز "رصدخانه خورشیدی پیشرفته فضایی"(ASO-S) است که به دانشمندان کمک خواهد کرد تا رابطه میان میدان مغناطیسی خورشیدی و خروج جرم از تاج خورشیدی را درک کنند.
ماموریت مشترک آژانس فضایی اروپا و آکادمی علوم چین که "SMILE" نام دارد نیز، بر تعامل بین باد خورشیدی و مغناطیس زمین تمرکز خواهد کرد.
این برنامه همچنین شامل پروژه "GECAM" است که هدف آن نیز جستجوی سیگنالهای الکترومغناطیس مرتبط با امواج گرانشی است.
"وانگ چی"(Wang Chi)، مدیر مرکز ملی علوم فضایی آکادمی علوم چین گفت این برنامه توجه دانشمندان و مهندسان برجسته چینی را برای رسیدن به پیشرفتهای علمی و نوآوریهای تکنولوژیکی جلب خواهد کرد.
طی سالهای گذشته نیز چین مجموعهای از ماهوارههای فضایی از جمله "کاوشگر ذرات ماده تاریک"(DAMPE)، "آزمایشهای کوانتومی در مقیاس فضایی"(QUESS) و "رصدخانه تلفیقی پرتوهای ایکس پرانرژی"(HXMT) را به فضا پرتاب کرده است.