به گزارش مشرق، تهرانی ها در هر شبانه روز از تابستان، به اندازه یک دریاچه چیتگر، آب مصرف می کنند و سهم هر شهروند تهرانی به طور متوسط 250 لیتر در شبانه روز است.
تأمین این حجم عظیم از آب شرب، نیازمند هماهنگی ها، تعامل ها و برنامه ریزی های مستمر بوده که در قالب فعالیت دو شرکت آب منطقه ای تهران و آب و فاضلاب تهران صورت می گیرد.
بیشتر بخوانید:
عامل قطعی برق کمآبی است یا اجرای توافقنامه پاریس؟
12 روز پیش (یازدهم تیرماه) با حکم مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، محمدرضا بختیاری به عنوان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران منصوب شد. بختیاری تا پیش از این، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران بود. از اینرو با صدور این حکم، محمد پرورش از شرکت آب و فاضلاب تهران رفت و جای خود را به محمدرضا بختیاری داد.
شرکت آب و فاضلاب استان تهران با مدیریت بختیاری به کار خود ادامه داد. اما از آن تاریخ تا امروز، شرکت آب منطقه ای تهران با سرپرست به کار خود ادامه می دهد. هنوز خبری از انتخاب مدیرعامل برای این شرکت نیست و این احتمال وجود دارد که با طولانی شدن فرآیند انتخاب مدیرعامل، شاهد ایجاد نقصان در مسیر یکپارچه مدیریتی آب تهران و یا به وجود آمدن فضای رخوت در بین کارکنان این شرکت مهم در تأمین آب شرب تهران باشیم.
در شرایطی که روزهای پیک تأمین و مصرف آب کلانشهر تهران و شهرهای اطراف آن را سپری می کنیم، بهتر است شرکت مدیریت منابع آب ایران هر چه زودتر نسبت به انتخاب مدیرعامل برای شرکت آب منطقه ای تهران اقدام کند.