به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
محمود صادقی به تابناک گفته است: از وزرای اقتصادی سوالات جدی وجود دارد و استیضاح به صورت جدی مطرح است؛ اما اینکه موضوع وزیر علوم عامدانه باشد جای شک است و شاید یک تداخل باشد.
به نظر میرسد که کابینه دوازدهم نسبت به کابینه یازدهم تنزل پیدا کرده است. انتظار میرفت که یک کابینه جوانتر، طراحتر و چابکتری در این کابینه باشد اما متاسفانه کل این کابینه دچار کرختی و پیری و خستگی شده است!
وی همچنین یادآور شد: وزارت اقتصاد هم جزو این دسته است؛ اما موضوعی که باید به آن دقت کرد، این که صرف تغییر نمیتواند چارهساز باشد و برخی از گزینههایی هم که بر سر زبانها افتاده، اگر بخواهند وزیر شوند، بدتر از گزینههای فعلی هستند؛ بنابراین، این تغییرات باید در جهت پویاتر کردن و بانشاط کردن و حتی منضبط کردن باشد.
وی افزود: باید بگویم برخی از نامها که گفته میشود، به عنوان گزینه وزارتخانههای در حال تغییر مطرح میشوند، بعد از یک سال صد رحمت به پارسال؛ این افراد اصلا توانایی کار در این شرایط را ندارند و اگر قرار است تغییری ایجاد شود، باید با دقت زیادی کار شود.
این نماینده در پاسخ به این که فکر میکنید دلیل این تعلل در تغییر کابینه چیست، گفت: احساس میشود، دولت نمیخواهد هزینه این تغییر را خود به گردن بگیرد و از سوی دیگر مجلس هم خیلی تمایلی ندارد با تغییر در کابینه هزینه آن را پرداخت کند چون ممکن است در شرایط موجود، فردی هم که جایگزین میشود نتواند کاری از پیش ببرد؛ بنابراین دو طرف نمیخواهند پاسخگوی شرایط آتی شوند.
این قبیل اظهارات از سوی یک عضو فراکسیون دولتی امید در حالی است که همین طیف مرداد سال گذشته با وجود همه هشدارها و نقدهای کارشناسان، اقدام به دادن رای دربست به وزرای پیشنهادی کردند. در عین حال امثال محمود صادقی مشغول جنجال و حاشیه بازی و جور کردن سوژههای اتهامافکنی علیه اجزای نظام برای منافقین و ضد انقلاب و وزارت خارجه آمریکا و انگلیس بودهاند.