فتنه نمایه

در اوج اتفاقات فتنه ۸۸ و بیانیه‌های تحریک‌کننده، یکی از سران فتنه برای چاپ یک مقاله در روزنامه‌ام، از بنده شکایت کرد و من توسط دادگاه رسانه احظار شدم.

به گزارش مشرق، سید نظام موسوی پیش از ظهر امروز در شانزدهمین نشست شنبه‌های انقلاب با موضوع مطبوعات و خبرگزاریها با اشاره به جایگاه رسانه در گفتمان انقلاب اسلامی اظهار کرد: رسانه‌های کنونی با توجه به تاریخچه‌شان یک پدیده مدرن هستند که پس از انقلاب اسلامی توجه ویژه‌ای به آن شده است.

وی افزود: پس از انقلاب، نگاه‌های متفاوتی به پدیده‌های مدرن از جمله رسانه‌ها وجود داشت؛ طیفی از انقلابیون با نگاه افراطی به دنبال حذف این پدیده و عده‌ای با نگاه تفریطی و خوشبینانه به دنبال هضم در امپراطوری رسانه‌ای غرب بودند.

بیشتر بخوانید:

فتنه جدید منافقین علیه ایران مقدمه چیست؟

موسوی با اشاره به گفتمان امام خمینی(ره) و خط مشی انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: نگاه امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی به مسئله رسانه، افراطی یا تفریطی نیست بلکه رسانه به عنوان یک پدیده مدرن که نتیجه پیشرفت علم بشری است به تمام انسانها تعلق دارد و باید در خدمت ارزشهای انقلاب اسلامی و منافع عمومی باشد.

وی با بیان شرایط فعالیت رسانه‌ها قبل از انقلاب اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل جو خفقان، رسانه‌ای آزاد وجود نداشت و رسانه‌های معدودی هم که فعالیت داشتند نه تنها بازتاب‌دهنده نظرات و مشکلات مردم نبودند بلکه در مقابل به ابزاری برای سرکوب خواسته‌های به حق آنها تبدیل شده بودند و در عمل، بنگاه اقتصادی برای مافیای اقتصادی و سیاسی آن دوران محسوب می‌شدند.

سردبیر سابق روزنامه جوان درباره استفاده از رسانه در قبل از انقلاب توسط چهره‌های مبارز گفت: امام خمینی به عنوان رهبر انقلاب اسلامی برای مبارزه با رژیم سلطنتی پهلوی از رسانه‌های مردمی مانند اعلامیه‌ها و نوارهایی که حاوی پیام و سخنرانی و بیانیه خود بود، استفاده می‌کرد همچنین در نهضت مشروطه شهید شیخ فضل‌الله نوری برای تشریح ماهیت مشروطه مشروعه جزوه‌هایی منتشر کرده بود.

وی با بیان اینکه پس از انقلاب اسلامی، تفاوتهای زیادی در نگاه به رسانه ایجاد شد، گفت: رویکرد امام(ره)  نسبت به رسانه، شکست انحصار جریان امپریالیستی و مافیایی در اختیار آمریکا و غرب و هویت‌بخشی به یک رسانه طراز انقلاب و حاکم شدن یک نگاه مستقل و انقلابی بود.

موسوی به تاثیر این رویکرد رسانه‌ای در سطح بین‌المللی اشاره کرد و تصریح کرد: امروز پس از چهل سال از عمر انقلای اسلامی یک جریان رسانه‌ای در جغرافیای مقاومت اسلامی بوجود آمده است که در مقابل رسانه‌های استکباری ایستادگی می‌کنند همچنین کشورهایی مانند هند، پاکستان علاقه دارند به این جبهه رسانه‌ایی ملحق شوند.

وی با بیان اینکه پس از انقلاب اسلامی تقریبا تمام جریانهای سیاسی و فکری دارای رسانه هستند، متذکرشد: امروز رسانه از انحصار یک جریان خاص خارج شده و جریانهایی که حتی به اصول و سیاستهای کلی جمهوری اسلامی معتقد نیستند دارای رسانه هستند و آزادانه به این اصول یا نحوه اجرای آن نقد وارد می‌کنند؛ به عنوان مثال در جریان مذاکره اخیر ایران با کشورهای پنج به علاوه یک و توافقنامه برجام، نگاه مقام معظم رهبری نگاهی خوشبینانه نبود اما رسانه‌های موجود نگاه متفاوت خود را نسبت به این اتفاق منعکس می‌کردند.

موسوی با اشاره به چهارچوب آزادی موجود در فضای رسانه‌ای کشور اظهار کرد: رسانه‌های مکتوب و غیرمکتوب تا آنجایی برای بیان حرفهایشان آزاد هستند که با تشویش اذهان عمومی، تبدیل به پایگاه دشمن نشوند و به اعتقادات دینی و مذهبی جامعه و منافع ملی ضربه‌ای وارد نکنند.

سردبیر سابق روزنامه جوان با بیان اینکه در سال ۸۸ با شکایت یکی از سران فتنه به دادگاه احظار شدم، تشریح کرد: در اوج اتفاقات تلخ فتنه ۸۸ و بیانیه‌های تحریک‌کننده سران فتنه که منجر به اغتشاش و ناامنی در کشور شده بودند یکی از سران فتنه برای چاپ یک مقاله در روزنامه جوان از بنده شکایت کرد و من توسط دادگاه رسانه احظار شدم یعنی فردی با آن سوابق و با تمام اقدامات ساختارشکنانه‌اش، حق شکایت دارد و دادگاه نیز به آن رسیدگی کرد.

وی درباره شرایط کنونی کشور متذکر شد: شرایط امروز کشور عادی نیست و زیر شدیدترین حملات روانی و رسانه‌ای قرار داریم بنابراین رسانه‌ها باید بیشتر از هر وقتی به منافع ملی توجه داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس