کد خبر 882022
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۱
سورنا ستاری

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: در حال حاضر ۴۷ میلیون کاربر اینترنت در کشور وجود دارد که بیش از نیمی از کاربران اینترنت خاورمیانه است.

به گزارش مشرق، سورنا ستاری ظهر امروز در نشست شورای اداری استان اظهار داشت: باید با ایجاد و فراهم کردن محیط کسب و کار پایه‌های اقتصادی شرکت‌های دانش بنیان را استحکام ببخشیم، چرا که با این اقدام می‌توان در بهبود رشد اقتصادی مثمر ثمر واقع شد.

 وی تصریح کرد: استخدام جوانان یک نوع سرکوب نوآوری، خلاقیت و از بین رفتن اعتمادبه‌نفس آنان محسوب می‌شود، به جرأت می‌توان گفت رشد اقتصادی از دل کارآفرینانی تراوش می‌کند که فکر و پول خود را در شرکت‌های دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

بیشتر بخوانید:

گزارش رسمی هک سایت پرداخت آنلاین و میزان نفوذ به اطلاعات مشتریان

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور بابیان این‌که هیچ کشوری نمی‌تواند با تکیه صرف بر منابع زیرزمینی به رشد اقتصادی دست یابد، بیان داشت: شرکت‌های مطرح در اقتصاد دانش‌بنیان بدون توجه به پشتوانه مالی رشد کرده‌اند، این در حالی است که در سیستم نفتی همه‌چیز ازجمله علم و دانش و فناوری صنعت و تکنولوژی با پول خریداری می‌شود.

ستاری بابیان اینکه در اقتصاد نفتی کسب‌وکار تعطیل می‌شود، اظهار کرد: در اقتصاد دانش‌بنیان نمی‌توان کرکره کسب‌وکار کشید، چراکه یک خیانت است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۴۷ میلیون کاربر اینترنت  در کشور وجود دارد که بیش از نیمی از کاربران اینترنت  خاورمیانه است.

به گفته وی بزرگ‌ترین استارت آپ های آی سی تی، بزرگ‌ترین بیوتکنولوژی و شرکت‌های نانو تکنولوژی خاورمیانه از آن جمهوری اسلامی است.

 معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ استان بر روی استارت آپ‌ها گفت: این مهم بدون شک موجب ماندگاری و پایداری شرکت‌ها می‌شود.

ستاری گفت: یکی از اقدامات لازم برای حمایت از جوانان و صاحبان ایده و فکر  ایجاد محیط کسب‌وکار در استان‌ها است که نقش مؤثری در اثرگذاری مطلوب شرکت‌های باارزش افزوده بالا دارد.

وی از ارائه بیش از ۱۳۰ خدمت درزمینهٔ معافیت‌های بیمه، سربازی،  گمرک و... به شرکت‌های دانش‌بنیان توسط معاونت علمی ریاست جمهوری خبر داد و بیان داشت: در رتبه‌بندی نوآوری جهانی تهران در رده ۵۰ شهر بزرگ فناوری قرار گرفت.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: در سال گذشته ۱۳۰ هزار میلیارد تومان تراکنش اینترنتی در کشور شکل‌گرفته که این تراکنش‌ها بدون هیچ‌گونه خطایی و با استفاده از نرم‌افزارهای داخلی انجام صورت می‌گیرد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس