به گزارش مشرق به نقل از پایگاه خبری پلیس، مصطفی مرتضوی بیان کرد: مدتی است فروش نرمافزارهای همسریاب و صیغهیاب در شبکههای اجتماعی رایج شده که این نرمافزار بعد از تهیه و نصب به کاربر اجازه میدهد تا به رسم صیغه، فرد مورد نظر خود را بر اساس تصاویر موجود برای ازدواج موقت انتخاب کند.
وی یکی از آسیبهای این گونه نرمافزارها را به سرقت رفتن اطلاعات بانکی کاربران عنوان کرد و گفت: بررسی پروندههای تشکیل شده در پلیس فتای استان اصفهان نشان میدهد که نصب اپلیکیشن صیغهیاب بر روی گوشیهای تلفن همراه کاربران باعث وقوع برداشتهای غیرمجاز بانکی از آنان شده است.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان در ادامه به جزئیات یکی از این پروندهها اشاره و مطرح کرد: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب بانکی وی، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان اصفهان قرار گرفت.
وی اضافه کرد: با بررسیهای به عمل آمده مشخص شد شاکی با فریب تبلیغ نرمافزار صیغهیاب اقدام به خرید و نصب اپلیکیشن بر روی گوشی تلفن همراه خود میکند که حین عملیات نصب، اطلاعات بانکی وی برای فروشنده نرمافزار ارسال شده و متهم توانسته بود از این طریق مبلغ ۴۰ میلیون ریال سرقت کند.
مرتضوی در ادامه با اشاره به دستگیری متهم اصلی این پرونده توسط کارشناسان پلیس فتا گفت: این اپلیکیشن شیوهای جدیدی برای کلاهبرداری و سو استفاده از کاربران در فضای مجازی است و شهروندان به هیچ عنوان نباید آن را بر روی گوشی تلفن همراه خود نصب کنند چرا که این اپلیکیشن به نوعی بدافزار بوده و برای سرقت اطلاعات داخل گوشی کاربران طراحی شده است.
وی در پایان از شهروندان خواست ،در صورت مشاهده چنین اپلیکیشن هایی در فضای مجازی جهت شناسایی و دستگیری طراحان آن، موارد را از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی و کانال رسمی پلیس فتا در پیامرسانهای داخلی با آیدی cyberpolice در میان بگذارند.