به گزارش مشرق، اقبال شاکری عضو سابق شورای شهر تهران با بیان اینکه در بازنشستگی نباید برای هیچ مدیری استثنا قائل شد گفت: بازنشستگی موضوعی است که باید شامل همه مدیران شود و اتفاقاً نباید دراینباره برای مدیری استثنا قائل شد. موضوع بازنشستگی آقای افشانی که توسط جراید اصلاحطلبان عنوان شد از جمله مواردی است که نشاندهنده اختلاف نظر حزبی اصلاحطلبان است که این بار در این شکل و شمایل خود را نشان میدهد. بیشک آنچه از سوی اصلاحطلبان منتشر میشود نشاندهنده فعل و انفعالات داخلی و برخوردهایی است که با یکدیگر دارند بنابراین برخی همانند کارگزاران با تصویب این مصوبه آن را برگ برندهای برای کنار گذاشتن افشانی اطلاق کرده بر آن مانور دادند.
وی با ابراز اینکه عملکرد اصلاحطلبان ناامیدکننده است خاطرنشان کرد: به هر حال ما بهصورت صریح و شفاف نمیتوانیم از آنچه میان اصلاحطلبان میگذرد چیزی را بیان کنیم, اما آنچه از نامهنگاریها و مصاحبههای اصلاحطلبان منتشر میشود بیانگر آن است که که اخیراً گروههای مختلف اصلاحطلبان در دولت و مدیریت شهری علیه یکدیگر اقداماتی انجام میدهند. با آنکه در شرایط فعلی کشور انتظار میرود همه کنار هم باشند و اتحاد را اولویت کارها و برنامههایشان قرار دهند اما عملکرد و رفتارهایی که از احزاب اصلاحطلب منتشر میشود ناامیدکننده است. این ناامیدی مردم را دچار استرس کرده, آنها دائم از خود میپرسند؛ پس اصلاحطلبان چهزمانی برای شهر و کشور کاری صورت میدهند؟
بیشتر بخوانید:
تیر اصلاح طلبان علیه قالیباف به سنگ خورد
شاکری دراینباره افزود: مدیران دولتی و شهری چهزمان بهیاد مردم میافتند و بهدنبال دغدغهها و مشکلات مردم خواهند بود؟ این موضوعی است که از ابتدای روی کار آمدن اصلاحطلبان در دولت و در مدیریت شهری بسیاری از دلسوزان و خیرخواهان مطرح میکردند. آیا فشار جناحهای سیاسی بر ارکان مردمسالاری دینی مثل مجلس و شورای شهر بهصلاح مردم است که این رفتارها همچنان میان احزاب اصلاحطلب دنبال میشود؟ متأسفانه با گذشت زمان موارد یادشده به منصه ظهور رسید و ما در عمل شاهد ناکارآمدی و بیعملی مدیران دولتی و شهری بودیم.
عضو سابق شورای شهر تهران ادامه داد: در حال حاضر بیم آن میرود که ما یک بار دیگر مسائلی چون موضوعات و انحلالی را که در شورای اول بهوقوع پیوست در شورای پنجم بهنظاره بنشینیم. مسلماً تمام تنشهای ایجادشده خطر سلب اعتماد مردم را بهدنبال دارد و از این مورد نهتنها اصلاحطلبان بلکه کل نظام زیان میبیند. توصیه میشود همه جناحهای سیاسی بهخاطر صلاح کشور، نظام و خدمت به مردم تنشها و خودخواهیها را کنار بگذارند. بنده امیدوار هستم افراد عاقل، مردمدار و مصلحتاندیشی درون احزاب این جریانات را هدایت کنند نه افرادی که تنها به منافع خود میاندیشند و اصولاً اعتقادی به خدمتگزاری به مردم ندارند.
وی با اشاره به سخنان شهردار تهران در نشست خبری گفت: بنده بهعنوان عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه برتر کشور که تاکنون دانشجویان زیادی تربیت و روانه جامعه کردهام معتقدم انجام هر کاری الزامات و پیشنیازهایی دارد و نیازمند توانمندیهای مدیریتی و مالی است؛ تا زمانی که از الزامات و پیششرطهای لازم برخوردار نباشیم تمام آنچه گفتهایم تنها در حد حرفی بیپشتوانه باقی میماند و جنبه عملی به خود نمیگیرد. متأسفانه برخی مدیران برای آنکه چیزی گفته باشند گاهی سخنانی احساسی بر زبان جاری میکنند و احساسی سخن گفتن در سطوح مدیریتی کلان بسیار بد است.
شاکری با تذکر اینکه نباید وعدههای توخالی به مردم داد، تصریح کرد: اینکه مدیری برای نشان دادن خود بهصورت فیزیکی مسدلهای را بهصورت ظاهری حل کند اما ریشه مشکل بهقوت خود باقی باشد کاری انجام نشده بلکه در مدت زمان کوتاهی باید منتظر عواقب بدتر آن موضوع باشیم. نمونه علمی این موضوع را میتوان در موضوعاتی چون کاهش تکدیگری, آسیبهای اجتماعی و اعتیاد دید که نهتنها برخوردهای ظاهری با آن دستاوردی نداشته بلکه بعینه مشاهده کردیم موجهای بعدی آن تبعات بیشتری بهدنبال داشته است.
عضو سابق شورای شهر تهران در پایان گفت: مسلماً موضوعاتی که از سوی شهردار تهران عنوان شد موضوعاتی چندوجهی است که حل آن زمانبر و با حضور کارشناسان شایستهای انجام میشود که بتوانند موضوعات را در محیطی آرام و عاری از هر تنشی کنترل و کاهش دهند. ایجاد بسترهای مناسب برای رفع مشکلات اجتماعی و فرهنگی و خدماتی از شهر تهران بسیار حائز اهمیت است ازاینرو توصیه میشود مدیر شهر تهران خارج از هر گونه فشار رسانهای، احساسات یا عوامل محیطی وعدههایی به مردم شهر بدهد که از انجام آن معذور نباشد.