کد خبر 888873
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۳
محسنی بندپی

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تشکیل ستاد حمایت از بنگاه های تولیدی از هماهنگی بین بخشی و بین دستگاهی برای تامین مواد اولیه و تثبیت اشتغال این واحدها خبرداد.

به گزارش مشرق، انوشیروان محسنی بندپی صبح امروز(پنج شنبه) در جریان بازدید از کارخانه شیشه مینای تهران گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور، با توجه به ظرفیت های خوب کشور باید با همکاری و هماهنگی بین بخشی مواد اولیه واحدهای تولیدی تامین شود تا در این زمینه با مشکل مواجه نشوند.

وی با اشاره به تشکیل ستاد مقابله با تحریم و ستاد حمایت از بنگاه های تولیدی در دولت افزود: قطعا باید با هماهنگی این دو ستاد نقشی را ایفا کنیم که علاوه بر حفظ و تثبیت اشتغال، مواد اولیه واحدهای تولیدی تامین شود تا ضمن تثبیت اشتغال، مشاغل جدید بتوانیم ایجاد کنیم.

محسنی بندپی در ادامه به طرح اشتغال روستایی که از سال گذشته با ترکیب اعتبارات صندوق توسعه ملی و منابع ۴ بانک عامل کلید خورد اشاره کرد و افزود: برای اجرای این طرح، در سال گذشته ۱.۵ میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی با منابع ۴ بانک عامل، در مجموع ۱۲ هزار میلیارد تومان برای اشتغال روستایی اختصاص یافت و تا اول شهریور ۵ هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان تسهیلات از این منابع برای ۱۳ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغالزا در روستاها بین بانک‌ها و متقاضیان عقد قرارداد شده است.

وی به طرح کارورزی ویژه اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی اشاره کرد و گفت: در صورتی که کارفرمایی نسبت به جذب فارغ التحصیلان اقدام کند مبلغی تحت عنوان یارانه دستمزد به میزان حدود ماهیانه ۳۰۰ هزار تومان در طول مدت کارروزی به فرد شاغل از طرف دولت پرداخت می شود که در این شرایط ضمن افزایش سطح مهارت فارغ التحصیلان در محیط کار، هیچ بار مالی متوجه کارفرما نیست. ضمن اینکه در صورتی که کارفرمایی پس از اتمام دوره کارورزی مهارت آموز، نسبت به جذب وی اقدام کند تا دو سال از پرداخت حق بیمه کارفرمایی معاف خواهد بود.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: علاوه بر این در قالب طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی نیز جوانان بالا ۱۵ سال به عنوان مهارت آموز پس از کسب دانش کافی در یکی از حرفه های آموزشی مجاز به منظور کسب مهارت با رضایت و اختیار تحت نظارت واحدهای آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای و مطابق مقررات آموزشی سازمان در واحدهای مشمول طرح مشغول آموزش می شوند که در قالب این طرح نیز تا پایان سال اشتغال ۲۰۰ هزار نفر پیش بینی شده است.

وی همچنین از ارائه دو بسته حمایتی برای تامین کالاهای اساسی در دولت خبرداد و گفت: بر اساس این دو بسته حمایتی با همکاری و هماهنگی صورت گرفته توسط معاونت رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان برنامه و بودجه، وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی کالاهای اساسی مردم و همچنین اقشار کم درآمد جامعه تامین می شوند.

در جریان این بازدید، مسئولان این کارخانه ضمن بیان مشکلات خود بازگشت شرایط فروش فولاد مبارکه در بورس کالا به روال عادی بر اساس قیمت توافقی بین وزارت صنعت و فولاد را خواستار شدند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس