به گزارش مشرق، مرتضی تورک نماینده دادستان تهران در اولین جلسه رسیدگی به اتهامات شبکه فساد وحید مظلومین اظهار کرد: با نگاه اجمالی به تراکنشها و تنظیم گراف از این تراکنشهای مالی ادعای وحید مظلومین در خصوص فعالیت وی در عرصه سکه و جواهر رد میشود و مشخص میشود بر اساس مستنداتی که به پیوست به دادگاه تقدیم شده است اکثر فعالیتهای این گروه ارزی بوده و سکه در مرحله بسیار پایینتری قرار دارد.
بیشتر بخوانید:
ماجرای ارتباط مظلومین با یکی از مدیران بانک مرکزی
نماینده دادستان تهران در ادامه قرائت کیفرخواست به حسابهای بانکی محمدرضا مظلومین پسر وحید مظلومین اشاره کرد و گفت: این فرد ادعا میکند پولچرخان پدرش بوده است، اما وی مراودات مالی گسترده با صرافیها، شرکتها، قاچاقچیان و حتی خانمهای خانهدار داشته و مشابه حساب خانم مهرافزا فعالیت پولچرخانی برای گروه را انجام میداده است.
تورک اضافه کرد: حسین مظلومین که مؤثرترین فرد در گروه بوده است، علاوه بر فعالیتهای مجرمانه خود وظیفه نظارت و کنترل حسابهای دیگر اعضا را هم داشته است و با 32 حساب بانکی 6 هزار و 355 میلیارد ریال گردش مالی داشته است.
وی ادامه داد: رضا مردمیدانحاجی شاگرد مغازه محمداسماعیل قاسمی 44 حساب در اختیار داشته و تراکنشهای گستردهای در سال 96 داشته که عمده تراکنشهای وی با افراد فعال در حوزه ارزی بوده که برای نظام قضایی و اطلاعاتی افرادی شناختهشده هستند.
نماینده دادستان تهران با بیان اینکه محمداسماعیل قاسمی که از اعضای مؤثر این باند بوده است همکاری و شراکت خود با مظلومین را انکار میکند، گفت: اسناد و مدارک و بررسی حسابهای اقدس و فرزانه مهرافزا و بررسی ارتباطات و مبالغ واریزشده به این حسابها نشاندهنده رابطه و مراودات مالی وی با مظلومین است. قاسمی نیز با خانمهای خانهدار و افراد مرزنشین پولچرخانی میکرده است.
تورک گفت: به دلیل تشابه نوع فعالیت از بیان ادامه کیفرخواست در مورد اشخاص دیگر برای کنترل وقت دادگاه خودداری میشود اما با توجه به مطالب فوق آنچه مسلم است مظلومین با تشکیل این شبکه به طرز ماهرانهای در حوزه ارز و سکه فعالیت داشته و هر چند منکر فعالیت ارزی خود است اما مدارک تشکیل گروه و فعالیت وی در این حوزه کاملاً مسجل است.
وی تصریح کرد: با دقت در مطالب فوق و تعریفهایی که در خصوص گروههای مجرمانه وجود دارد، وجود هدف اقتصادی، وجود سلسله مراتب، استمرار عمل، فعالیتهای فراملی و حس اسرار نشاندهنده گروهی بودن ارتکاب جرم توسط متهمان است.
نماینده دادستان تهران ادامه داد: مظلومین طبق تجربیات گذشته ضمن انکار فعالیت ارزی خود تراکنشهای خود را صرفاً طلایی میدانند در حالی که هر کسی دستی در بازار ارز و سکه داشته باشد با نگاه به جریان فعالیتها و تراکنشها متوجه خواهد شد این فعالیتها ارزی بوده و طلا بخش کمی از این مبادلات را تشکیل داده است.
تورک خاطرنشان کرد: گردش مالی گروه نشان میدهد در یک حساب سرانگشتی اعضای گروه در سال گذشته 8 هزار میلیارد تومان گردش حساب داشتند بنابر این اگر این گردش حسابها مربوط به فعالیتهای سکه و طلا بوده باشد مظلومین باید روزانه 3.5 میلیارد تومان فروش طلا انجام داده باشد که به عبارتی یعنی در یک سال 9 تن طلا خرید و فروش کرده است.
وی تصریح کرد: در خصوص ادعای تعلق این تراکنشهای مالی به خرید و فروش سکه باید روزانه 2400 سکه تمامبهار آزادی توسط وی فروخته شود تا این گردش مالی به دست آید که این مسئله به هیچ وجه قابل قبول نیست و البته گزارشهای اتحادیه طلا و جواهر تهران نیز موجود است.