به گزارش مشرق، آزیتا حکمتدوست متخصص تغذیه در ارتباط با اصول تغذیهای که والدین باید برای کودکان دانشآموز خود رعایت کنند، اظهار داشت: مصرف صبحانه برای دانشآموزان جهت تمرکز بهتر در دروس و افزایش هوش آنها در یادگیری بسیار حائز اهمیت است.
وی بیان داشت: صبحانهای شامل از همه گروههای مواد غذایی اعم از کربوهیدرات، سبزیجات، لبنیات، چربی و پروتئین برای دانشآموزان توصیه میشود که در این میان نان و پنیر و گردو یا نان و تخممرغ از صبحانههای مغذی است.
بیشتر بخوانید:
خواص نارنگی برای سرماخوردگی
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه گردو حاوی امگا 3 بوده و مصرف آن در افزایش هوش کودکان مؤثر است، گفت: دانشآموزان باید شیر کمچرب مصرف کنند چرا که لبنیات پرچرب دارای اسید اشباع زیاد بوده و در صورتی که از کودکی مواد حاوی کلسترول مصرف شود، به مرور در عروق تهنشین و در بزرگسالی احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: اضافه کردن شکر به صبحانه دانشآموزان اگر در حدود یک قاشق مرباخوری باشد موردی ندارد اگر اضافه مصرف شود این مسئله انسولین بدن را افزایش و سبب میشود که یک ساعت بعد فرد احساس ضعف داشته باشد.
وی توصیه کرد: دانشآموزان بهتر است میانوعدهای شامل میوهها و یا گروه کربوهیدرات و پروتئین داشته باشند.