به گزارش مشرق، احمد ضیایی در حاشیه مجمع سالیانه هیئت والیبال استان اصفهان در جمع خبرنگاران، درباره وضعیت قرارداد سرمربی تیم ملی اظهار داشت: قرارداد کولاکوویچ با فدراسیون والیبال 2 بخش دارد که اولی تا پایان سال 97 و دومی تا پایان المپیک 2020 توکیو است.
وی افزود: قرار است نتایج تیم ملی با حضور صاحبنظران والیبال واکاوی و آسیبشناسی شود و نظرات حاصل از این نشست، وضعیت ادامه همکاری با کولاکوویچ را رقم میزند.
رئیس فدراسیون والیبال ادامه داد: نه تنها شخص سرمربی تیم ملی بلکه قطعاً دستیاران، بازیکنان وسرپرست تیم و فدراسیون والیبال نیز در نتایج دخیل هستند. انتظار مردم از تیم ملی بهحق است و نتایج تیم ملی در دور دوم مسابقات قهرمانی جهان قابل قبول نبود.
** صحبتی از خداحافظی سعید معروف مطرح نشده
ضیایی در پاسخ به اینکه آیا سعید معروف قصد خداحافظی از تیم ملی را دارد، گفت: من چنین چیزی نشنیدهام و معروف نیز چنین چیزی مطرح نکرده است. در تمام رشتههای ورزشی بازیکن این اختیار را دارد که هر زمان خواست بازی در تیم ملی را ادامه ندهد. فدراسیون نیز وظیفه جوانسازی تیم ملی را در دستور کار خود قرار داده است و در مسابقات اخیر نیز دیدید که 5 بازیکن تیم ملی کمتر از 20 سال داشتند و این روند ادامه مییابد، اما به شخصه صحبتی از خداحافظی از بازیکنان تیم ملی نشنیدهام.
وی در پاسخ به اینکه آیا تیم ملی بزرگسالان برنامهای برای برگزاری اردو در شهر اصفهان دارد، گفت: از نظر ما مانعی وجود ندارد و اگر مسئولان استان اصفهان اراده کنند، فدراسیون آمادگی برگزاری اردوهای تیمهای ملی مردان و زنان در این شهر را دارد، چون اصفهان از پتانسیل خوبی در این زمینه برخوردار است. اما بیشتر به دنبال برگزاری رویدادهایی آسیایی و بینالمللی در اصفهان هستم و از مسئولان ورزش استان نیز این انتظار را داریم تا به رشد و توسعه والیبال اصفهان و بازگشت به دوران اوج کمک کند. در حال حاضر بازیکنان بهنامی از استان اصفهان در تیم ملی بازی میکنند و مسئولان استان باید قدر این ظرفیت را دانسته و آن را تقویت کنند.
** افراد قویتری از سعادتمند برای سرپرستی فدراسیون والیبال وجود دارند
رئیس فدراسیون والیبال در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره انتصاب احمد سعادتمند به عنوان سرپرست این فدراسیون تصریح کرد: در این باره چیزی از طرف وزارت ورزش نشنیدهام و خود آقای سعادتمند این موضوعات شخصی را پیش کشیده است. به نظر من افراد واجدشرایط تری از او برای سرپرستی فدراسیون والیبال وجود دارند.
ضیایی درباره اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان در فدراسیونهای ورزشی گفت: نگاه به این قانون متفاوت است و به نظر من قانون نباید عطف به ماسبق شود. قانون امروز تصویب میشود، اما برای فردا است و قانون برای گذشته وضع نمیشود. البته این بحثی است که در کشور به راه افتاده و موافقان و مخالفان زیادی دارد و قرار هم نیست کسی مقابل قانون بایستد، چون اگر بستر فراهم باشد خدمت هم وجود دارد اما نباید به این شکل برخورد شود.
** حقوقبگیر دولت نیستم که مشمول قانون منع بکارگیری بازنشستگان شوم
وی با بیان اینکه به نظر من ریاست فدراسیونهای ورزشی شغل نیست، اظهار داشت: تنها 10 درصد بودجه فدراسیون والیبال را از دولت میگیریم و 90 درصد را خودمان تأمین میکنیم. حقوقبگیر دولت نیستیم که این قانون شامل حالمان شود. در هیچ جای دنیا نیز چنین شرایطی حاکم نیست؛ رئیس فدراسیون جهانی 75 سال و رئیس کنفدراسیون والیبال آسیا 85 سال دارند و برای این کارها بازنشستگی معنا ندارد. اگر در خدمات دولتی به دنبال منع بکارگیری بازنشستگان بودند خیلی بهتر بود تا اینکه به سراغ ورزش بروند.
رئیس فدراسیون والیبال ادامه داد: البته این قانون وضع شده و قصد مقابله با آن را نداریم، اما نظراتمان را هم اعلام میکنیم. ریاست فدراسیونها و هیئتهای ورزشی شغل نیست چون اگر شغل باشد ظلم به آن رشته ورزشی است، چون رئیس فدراسیون به چند میلیون حقوق چشم میدوزد، در حالی که از ابتدای کار خود در فدراسیون والیبال حقوقی نگرفتهام و نخواهم گرفت و این در حالی است که مسئول تأمین مالی فدراسیون هم هستم. با این وجود اراده حاکمیت به جای خود محترم است اما باید این مسائل را نیز در نظر بگیرند.
ضیایی خاطرنشان کرد: قانون منع بهکارگیری بازنشستگان علاوه بر روسای فدراسیونها به سراغ هیئتهای ورزشی هم رفته است، در حالی که حدود 14 هزار نفر افراد مشغول در این هیئتها در سراسر کشور یک ریال حقوق از فدراسیون نمیگیرند ولی طبق این قانون باید عذر همه آنها را بخواهیم. بیشتر این افراد باتجربه و به قول قانون اخیر، بازنشسته هستند و نمیدانیم سرنوشت این هیئتها چه خواهد شد.
وی در پاسخ به سئوالی درباره احتمال تعلیق ورزش ایران با اجرای این قانون گفت: یکی از دغدغههای موجود، بحث احتمال تعلیق و همچنین از دست دادن کرسیهای بینالمللی است و بعید نیست در این زمینه دچار مشکل شویم، چون مجامع بینالمللی ادبیات داخلی کشورها را لحاظ نمیکنند و بر اساس قوانین و آییننامههای خود عمل میکنند. نمیگویم تعلیق قطعاً اتفاق میافتد اما باید این احتمال هم در نظر گرفته شود.