به گزارش مشرق، علیرضا فداکار در تشریح اقدامات صورت گرفته برای آماده سازی شهر نجف در آستانه اربعین افزود: علاوه بر صحن حضرت زهرا(س) با همکاری مسئولان عراقی، ۵۵ نقطه از شهر نجف اشرف، کوفه و جاده نجف به کربلا تا شهر حیدریه برای استقرار موکبهای ایرانی جانمایی شده و در حال استقرار است.
وی گفت: در حالی که حدود سه هفته تا اربعین حسینی فرصت داریم، عملیات اجرایی طرح توسعه حرم مطهر علوی و کارگاهها به صورت موقت تعطیل شده و عوامل ایرانی و عراقی در حال شست وشو و آمادهسازی نهایی صحن برای میزبانی از زائران اربعین هستند.
وی ادامه داد: با تعطیلی موقت جبهه های کاری در صحن حضرت زهرا(س)، کارهای مقدماتی برای پذیرایی از زائرین اربعین با قوت در حال انجام میباشد و اقلامی مانند پتو به صورت بستهبندی شده در انبار مخصوص دپو شده است.
بیشتر بخوانید:
«دانشجویان جهان اسلام» برای اربعین چه میکنند؟
وی با بیان اینکه میزبان اصلی کنگره عظیم اربعین حسینی، مردم و دولت عراق است گفت: همکاری خوبی بین مسئولان عراقی و ستاد بازسازی عتبات در جریان است تا موکبها و هیات های مذهبی ایرانی که از بیش از ۱۵ استان عازم نجف شدهاند، بتوانند سهمی در فیض میزبانی از خیل عاشقان اهل بیت علیهم السلام داشته باشند.
فداکار با بیان اینکه در اربعین سال گذشته بیش از یک میلیون و ۴۷۰ هزار زائر در صحن مطهر حضرت زهرا(س) و موکبهای ایرانی شهر نجف اشرف اسکان یافته و پذیرایی شدند، گفت: امسال، اسکان زائران اربعین در صحن حضرت زهرا(س) راحتتر از سال گذشته خواهد بود.
وی تصریح کرد: سال گذشته در اوج فعالیتهای اربعین، بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار پرس غذا در هر وعده توسط موکبهای ایرانی طبخ و بین زائران در شهر نجف اشرف توزیع شد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف با بیان اینکه خادمین این ستاد به صورت سرزده و در طول ۲۴ ساعت در ایام اربعین به موکبها رفته و از زائران نظرسنجی خواهند کرد گفت: در این بازدیدهای بدون واسطه، کم و کاستیها مشخص میشود و دستورات لازم برای رفع مشکلات صادر میشود.
فداکار با بیان اینکه زائران اربعین مشکلی در اسکان و تغذیه ندارند گفت: به هموطنان عزیزی که قصد زیارت اربعین را دارند توصیه میکنیم با توجه به نوسانات ارزی و کاهش ارزش پول ملی نسبت به اربعین سال گذشته، حتما دینار عراقی بهاندازه کافی جهت پرداخت کرایه در مسیرهای مهران تا نجف و بین شهرهای مقدس در عراق همراه داشته باشند.