خوزستان

معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان جنگل‌ها یکی از مهمترین مشکلات موجود در برخی استان‌ها را گردو غبار دانست و گفت: عمق فاجعه کانون‌های گرد و غبار در خوزستان بالا است.

به گزارش مشرق، ناصر حیدری‌پوری در آئین تکریم و معارفه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: با ۲۱ قرارگاه و نواحی استانی در کانون‌های گرد و غبار خوزستان همکاری داریم و تاکنون ۲۰ هزار هکتار جنگل در کانون‌های ۸ گانه بحرانی خوزستان از سال ۹۵ تاکنون داشته‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه عمق فاجعه گرد و غبار در خوزستان بالا است، عنوان کرد: تاکنون ۱۷ هزار مالچ پاشی و ۴۵ هزار هکتار قرق، عملیاتی و مدیریتی داشته‌ایم ولی به دلیل عمق فاجعه شرایط سختی داریم و خودمان راضی نیستیم.

 معاون سازمان آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان جنگل‌ها و مراتع ابراز کرد: تعداد روزهای الوده در خوزستان کمتر شده به گونه‌ای که طبق اعلام سازمان هواشناسی شاخص آلودگی از ۱۰ هزار به ۳ هزار کاهش یافته است.

حیدری‌پوری با تاکید بر اینکه خودمان این بلا را بر سر خودمان آورده‌ایم، ادامه داد: کانون‌های گرد و غبار خوزستان در سال ۲۰۰۲ طبق نقشه مرتع درجه بوده که به دلیل برخی کم کاری‌ها و ندانتم‌کاری‌ها به اینجا رسیده است.

این مسئول ارشد سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور با اشاره به اینکه حق‌آبه‌های زیست محیطی را پرت کردیم، بیان کرد: هم اکنون تالاب شریف و منصوریه آب ندارند در حالی زمانی از کارون می‌گرفت.

حیدری‌پوری با بیان اینکه ۲ یا ۳ متر از نخل‌های ۱۵ متری ریگان بم نمایان است، افزود: مقابله با گرد و غبار و اجرای طرح بیابان زدایی از جمله ۳ شاخص مهم کنوانسیون بین المللی بیابان زدایی و مقابله با اثرات خشکسالی با حضور ۱۹۵ کشور دنیا است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس