به گزارش مشرق، فرجالله رجبی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه طرح استیضاح عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی، روز(سهشنبه 3 مهر) به کمیسیون عمران پارلمان ارجاع شده است،گفت: طبق آئیننامه داخلی مجلس پس از ارجاع طرح استیضاح به کمیسیون، وزیر10 روز فرصت دارد برای ارائه توضیحات پیرامون محورهای استیضاح در کمیسیون حاضر شود.
بیشتر بخوانید:
پاسخ متفاوت "واعظی" به خبر استعفای "آخوندی"
وی افزود: اگر طراحان استیضاح، امضاهای خود را پس نگیرند و رئیسجمهور هم شخصی را به عنوان جانشین وی معرفی نکند، احتمالا در یکی از جلسات هفته آینده کمیسیون عمران، طرح استیضاح وزیر بررسی میشود.
عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: با توجه به اینکه طبق آئیننامه داخلی مجلس، مهلت قانونی وزیر جهت حضور در کمیسیون و ارائه توضیحات سپری شده است، امکان اعلام وصول طرح استیضاح وزیر راه از سوی هیئت رئیسه و بررسی آن در صحن علنی آن بدون رسیدگی در کمیسیون هم وجود دارد.
رجبی با بیان اینکه طرح استیضاح وزیر راه با 50 امضا به کمیسیون عمران ارجاع شده است، ادامه داد: طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی در 32 محور تدوین شده که ناکارآمدی وزارتخانه در حوزههای حمل و نقل هوایی، جادهای، ریلی و همچنین افزایش قیمت مسکن و سوءمدیریت در این بازار از جمله محورهای استیضاح وزیر است.
نماینده مردم شیراز در مجلس با بیان اینکه طرح استیضاح آخوندی 50 امضا دارد، اضافه کرد: پس از بررسی استیضاح وزیر راه در جلسه کمیسیون با حضور استیضاحکنندگان، اگر طراحان از توضیحات وزیر قانع شوند طرح از دستورکار کمیسیون خارج و در غیر این صورت استیضاح آخوندی برای رسیدگی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه پارلمان میشود.