سرویس اقتصاد مشرق - منصور یزدی زاده مدیرعامل شرکت ذوبآهن در نامهای عجیب به وزیر صنعت خواستار عودت پروندههای تعزیراتی شرکت دولتی ذوبآهن شد.
یزدی زاده در این نامه که در مورخ ۱۱ مهرماه به وزیر صنعت نوشته به صورت واضح تاکید کرده که این شرکت به جهت عدم رعایت مصوبه دولت درباره ممنوعیت افزایش بیش از ده درصد و یا عدم عرضه به میزان کافی محصولات تولیدی (ابلاغیه ریاست جمهوری به شماره ۹۷۰۰۸۴۵۴ مورخه ۳۱ خرداد ۹۷) با برخورد سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مواجه شده که برای ذوبآهن پرونده تعزیراتی تشکیل داده است.
مدیرعامل ذوبآهن در نامه خود به وزیر صنعت، خبر داده که پیگیریها و حتی دستور کتبی معاون امور معادن و صنایع معدنی برای رفع مشکل ایجادشده توسط سازمان حمایت مبتنی بر عودت پروندههای یادشده و منتفی نمودن ادعای تخلف قضایی، ابلاغی در این باره از سوی سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تولیدکنندگان انجام نشده است و کماکان پرونده از طریق سازمان مذکور در جریان قرار دارد.
مدیرعامل ذوبآهن از وزیر صنعت خواسته که به سازمان حمایت دستور دهد پرونده تخلف این شرکت را مختومه کند.
به دنبال این نامهنگاری، وزیر صنعت در مکاتبهای با رئیس سازمان حمایت دستور مختومه شدن پرونده تخلفات فولادسازان و تولیدکنندگان سایر فلزات غیر آهنی در اسرع وقت را صادر کرده است.
این در حالی است که به گفته کارشناسان در صورت ارسال پرونده تخلف به سازمان تعزیرات حکومتی، طبق قانون هیچ مقامی نمیتواند از روند رسیدگی به تخلفات در این سازمان جلوگیری نماید.
درصورتیکه مجموعهای تخلف کرده و پرونده به تعزیرات ارسالشده باشد، علیالقاعده وزیر صنعت، معدن و تجارت نمیتواند جریان رسیدگی به تخلفات را متوقف کند، مگر اینکه وزارت صمت شاکی آن مجموعه بوده باشد و بخواهد از شکایت خود صرفنظر کند؛ بر این اساس امکان توقف رسیدگی به پرونده تخلفات فولادسازان وجود ندارد و سازمان تعزیرات حکومتی باید پروندههایی که تشکیل میشود را بر اساس قانون رسیدگی کند.