به گزارش مشرق، آیتالله محسن فقیهی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با اشاره به "الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت" که توسط مقام معظم رهبری ابلاغشده است، گفت: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را موظف کردند با مشورت مراجع مندرج در ابلاغ، نظرات و پیشنهادهای تکمیلی را دقیقاً بررسی و بهرهبرداری کند، به منظور تحقق این هدف، افراد دانشمند و فرهیخته از حوزه و دانشگاه برای نگارش سند انتخاب شدند.
وی افزود: در همین راستا کمیسیونهای تخصصی برای پرداختن به مسائل مختلف از جمله مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ایجاد شده و گروهی دیگری از اساتید دانشگاه نقش مشورتی را برای هسته مرکزی نگارندگان سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ایفا میکنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه یکی از مهمترین دستورکارهای کمیسیونهای تخصصی، نگارش برنامهای مدون برای تمامی وزارتخانهها بوده، تصریح کرد: با توجه به اینکه برنامههای تدوینی باید به نحوی تنظیم شود که در مطابقت کامل با مبانی اسلامی و قانون اساسی باشد، تعدادی از علمای قم که حائز درجه اجتهاد هستند، به دستاندرکاران نگارش این سند کمک میکنند.
آیتالله فقیهی با تاکید بر اینکه در تدوین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت توجه ویژهای به مسائل تربیتی و اخلاقی شده است، خاطرنشان کرد: از نکات قابل توجه در تدوین این سند، برگزاری جلسات مشترک کمیسیون تخصصی با حقوقدانان و اساتید به نام دانشگاهها از طریق ویدئو کنفرانس بوده است.
وی درباره القای حس ناامیدی در جامعه که توسط رسانههای معاند خارجی و برخی رسانههای داخلی در حال انجام است، گفت: متاسفانه برخی رسانههای داخلی در کشور با رسانههای معاند و خارج نشین هم صدا شدند و اینگونه القا میکنند که کشور به بنبست رسیده و تنها راه برون رفت از این بن بست، کنار آمدن با زورگوییهای آمریکا و کشورهای غربی است. حال آنکه رهبر معظم انقلاب با ابلاغ سند الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی که نقشه راه ۵۰ ساله آینده کشور را مشخص کرده، بار دیگر اعلام کردند که در مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی، بنبستی وجود ندارد.