به گزارش مشرق، صداقت و راستگویی از مواردی است که شهروندان تهرانی انتظار دارند تا نمایندگانشان در پارلمان محلی داشته باشند و حداقل در بیان مسائل شهری با مردم راستگو باشند.
مسائلی که در طی یک سال گذشته در پایتخت رخ داده نشان دهنده این است که اعضای شورای شهر تهران با شهروندان صادق نبودهاند و مسائلی که باید مردم بدانند از آنها کتمان میکنند.
این در حالی است که اعضای شورای شهر تهران در این دوره فقط به دنبال تخریب مدیریت شهری گذشته بودهاند و بارها اقدامات مدیران شهری گذشته را زیرسوال بردهاند، اقداماتی که به اذعان شهروندان تهرانی قابل تقدیر است.
بیشتر بخوانید:
اصلاحطلبان سد راه محسن هاشمی برای شهردار شدن
اما در این گزارش بنا داریم به بخش کوچکی از عدم صداقت اعضای شورای شهر تهران در این دوره بپردازیم برای این کار باید به چند ماه قبل یعنی زمان استعفای محمدعلی نجفی شهردار وقت تهران برگردیم زمانی که اعضای شورای شهر تهران بارها و بارها آن را انکار میکردند و مردم را بازیچه خود قرار داده بودند.
به طوری که محمدعلی نجفی شهردار وقت تهران تاکید بر استعفای خود داشت اما اعضای شورای شهر تهران این موضوع را انکار میکردند و عنوان میکردند که هیچ استعفایی در کار نیست. حتی زمانی که برای این موضوع جلسه برگزار کردهاند بازهم آن را کتمان میکردند که در این رابطه این سوال مطرح میشد که واقعا اعضای شورای شهر تهران چه برنامهای را دنبال میکنند؟ چرا حقایق شهر را به مردم نمیگویند؟
داستان عدم صداقت اعضای شورای شهر تهران همچنان ادامه دارد و این بار نوبت به عدم شفافیت وضعیت سیدمحمد علی افشانی شهردار فعلی تهران رسیده است و اعضای شیشهای شورای تهران حاضر نیستند در این زمینه با مردم صداق باشند و واقعیت را بگویند.
بر اساس استعلامهای صورت گرفته از دستگاههای مسئول، رفتن افشانی از شهرداری تهران مسجل شده و اعضای شورای شهر تهران خود بر این موضوع واقف هستند اما چرا نمیخواهند واقعیت را به مردم بگویند جای سوال دارد.
اعضای شورای شهر تهران امروز جلسه هم اندیشی را برگزار کردند که و گزارشهای متفاوت از جلسه هم اندیشی شورای شهر تهران روی خروجی رسانهها منتشر شده است.
حسن رسولی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در این باره اظهار کرد: جلسه هم اندیشی صبح امروز مربوط به بررسی برنامه پنجساله سوم شهرداری تهران بود.
وی در خصوص وضعیت شهردار تهران نیز بیان کرد: شورای شهر منتظر نظر مجلس شورای اسلامی خواهد ماند و تفسیر قوانین عادی جزء اختیارات مجلس است و هر تفسیری از قانون باید توسط مجلس صورت گیرد و همه دستگاههای اجرایی از جمله شورا باید از مجلس تبعیت کند.
علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران نیز در اینباره بیان کرد: بررسی موضوع شهردار به هفته آینده موکول شد و در جلسه هماندیشی امروز تنها برنامه پنج ساله سوم مورد بررسی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: برنامه ریزیهای لازم در رابطه با انتخاب شهردار انجام شده است اما با توجه به اینکه طرح استفساریه آخرین راهی است که باید طی شود، و قرار بوده امروز در مجلس دنبال شود، بنا به درخواست برخی دوستان تا پایان هفته جاری تصمیم گیری پیرامون انتخاب شهردار را در برنامه کاری نخواهیم داشت.
این در حالی است که پیشتر علیخانی از آغاز بررسی گزینههای شهرداری تهران در جلسه هم اندیشی صبح امروز خبر داده بود.
اما ظاهراً اعضای شورای شهر تهران حاضر به پذیرش واقعیت نیستند و نمیخواهند واقعیتها را به شهروندان تهرانی بگویند چرا که بعدها عنوان میشود که شورای شهر تهران در دوره پنجم با گذشت حدود 13 ماه از عمر فعالیتش 2 سرپرست و دو شهردار را در خود دید و این موضوع قطعا کارنامه بدی برای آنها خواهد بود.