به گزارش مشرق، پس از استعفای وثوق احمدی از ریاست کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال مسائل و ابهامات زیادی در این مورد مطرح شده و شاهد سکوتی معنادار در این زمینه بودهایم.
یکی از مسائلی که در این زمینه از نظر حقوقی و قانونی وجود دارد این است که حضور وکلای دادگستری در کمیتههای فدراسیونها باید با تودیع وکالت آنها صورت بگیرد. یعنی وکلایی که در شهرداریها، وزارتخانهها و ... شاغل هستند برای کار در کمیتهها ابتدا باید وکالتنامه خود را تحویل و بعد مشغول کار شوند.
بیشتر بخوانید:
تهدید اصفهانیان در بیانیه باشگاه نساجی به «آه» هواداران این تیم
استقلال و سپاهان جریمه نقدی شدند
توضیح تاج درباره تذکر جنجالی فدراسیون به برانکو
از طرفی دیگر رئیس کمیته و اعضای آن هم نباید وکالت کنند، چون این موضوع تعالی فساد را خیلی بالا میبرد و در نهایت خواسته و ناخواسته فساد مالی و اداری رخ میدهد. در حال حاضر در برخی از کمیتههای زیر مجموعه فدراسیون فوتبال مانند استیناف، انضباطی و اخلاق این موضوع رعایت شده و روسا و اعضای این کمیتهها وکالات انجام نمیدهند که در مورد کمیته تعیین وضعیت این موضوع صدق نمیکرد.
بر همین اساس اگر وکیلی افتخاری در کمیتهای کار میکند نباید پولی دریافت کند و اگر هم در ازای کار خود حقوق و پولی میگیرد باید وکالت نامه خود را تحویل دهد.
با شرایط موجود به نظر میرسد که مسئولان فدراسیون فوتبال باید هرچه زودتر بدنبال گزینهای باشند که حائز این شرایط و مشکلات نبوده و بتواند ریاست کمیته تعیین وضعیت را در اختیار بگیرد. بیتردید حجم انبوه پروندههای اینچنینی میتواند نه تنها برای باشگاهها بلکه برای بازیکنان و مربیان نیز مشکل ساز شود و فدراسیون فوتبال باید هرچه زودتر در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهد.