به گزارش مشرق، سایت تخصصی "مدیکال دیلی" در مطلبی در این باره آورده است که صرف نظر از شدت ورم انگشتان، دلایل احتمالی در بروز این مشکل میتواند شامل موارد زیر باشد:
بیشتر بخوانید:
آیا عادت شکستن انگشتان خطرناک است؟
افراط در مصرف نمک
بدن سطح آب و نمک را تنظیم کرده و تعادل آن را حفظ میکند. زمانیکه فرد در مصرف نمک افراط کند بدن با ذخیره میزان آب بیشتر واکنش نشان میدهد. این نوع از ورم خفیف و موقت است و به طور معمول در مدت یک روز از بین میرود.
قرار گرفتن در معرض هوای گرم
درصورتیکه در معرض دمایی بالاتر از حد معمول قرار بگیرید که در بیشتر مواقع در سفر این اتفاق میافتد، امکان ورم انگشتها وجود دارد که میتواند نشانهای از اختلالات ناشی از گرما باشد. در این شرایط هوای گرم میتواند به انبساط عروق خون منجر شود که در این شرایط زنان بیش از مردان آسیبپذیر هستند.
انواع مختلف آرتریت
استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید و نقرس سه نوع از آرتریت به حساب می آیند که ممکن است با نشانه ورم انگشتها خود را نشان دهند. همچنین درصورتیکه ورم در نزدیکی مفصل انگشتها بیش از سایر قسمتها باشد احتمال ابتلا به استئوآرتریت نسبت به دو عارضه دیگر بیشتر است.
ورزش و فعالیتهای جسمی
بروز ورم در مواقعی که فعالیت فیزیکی داشته باشید میتواند از افزایش نیاز ماهیچهها به انرژی ناشی شود. با انجام حرکات ورزشی، ماهیچهها گرما تولید کرده که باعث میشود سیستم بدن خون را به سمت عروق نزدیک به سطح بدن هدایت کند. این واکنش میتواند در ورم دستها نقش داشته باشد.
بیماریهای تاثیرگذار روی پوست و اعصاب
اسکلرودرمی از جمله بیماریهایی است که به سفت و ضخیم شدن پوست و بافتهای ارتباطی منجر میشود. از جمله علائم اولیه این بیماری میتوان به ورم انگشتها هنگام صبح و بیحرکتی ماهیچهها در شب اشاره کرد.