به گزارش مشرق، یک کاربر فضای مجازی در اینستاگرام با انتشار تصاویری در روز تولد شهید علی چیت سازیان به نقل خاطره ای از این شهید دفاع مقدس پرداخت و نوشت:
ببینید
«... نا امید و نگران از سرنوشت عملیات ، نماز صبح را در خط خودی خواندیم که سر و کلّۀ علی چیت سازیان پیدا شد. باورکردنی نبود. خودش مجروح بود و یازده عراقی را جلو انداخته بود که بعضی هایشان دو برابر او قد داشتند. اینجا بود که علی آقا (چیت سازیان) آوازه اش پیچید که یک فرمانده گروهان نوجوان تا نخلستان های شهر #مندلی عراق رفته و با تعدادی اسیر عراقی برگشته است...»
متولد ۱۳۴۱ ، بچه همدان . از کودکی به ورزش های رزمی علاقه داشت. هم کار می کرد و هم درس می خواند. با ورودش به هنرستان، انقلاب پیروز شد و به عضویت بسیج درآمد.
در پادگان قدس همدان ، آن قدر هوش و ذکاوت از خودش نشان داد که نیامده فرمانده آموزش شد. با آغاز جنگ تحت عنوان فرمانده گردان انصار الحسین (ع) راهی جبهه شد.
شهامت و شجاعت خود را در سن ۱۷ سالگی در عملیات مسلم ابن عقیل در سومار نشان داد که به تنهایی به عمق خاک دشمن نفوذ کرد و با چند اسیر بازگشت.
با تشکیل لشکر انصارالحسین (ع) همدان، فرمانده اطلاعات عملیات لشکر شد.
در کربلای چهار و کربلای پنج ، مسئول محور لشکر بود و در نهایت روز چهارم آذر ۱۳۶۶ در یک مأموریت گشت و شناسایی به آرزوی خود رسید و پر کشید.
۱- صدام برای سرش جایزه گذاشته بود.
۲- علی کسی بود که مراسم تولد صدام را به عزا تبدیل کرد.
۳- افسران صدام، لقب عقرب زرد به او داده بودند.
۴- این نابغه اطلاعات و عملیات بارها در دوران جنگ تحمیلی توانسته بود با نفوذ به خاک دشمن به زیارت امام حسین علیه السلام برود.
شهید علی چیت سازیان در مناجاتهایش بیان کرده است: «کسی میتواند از سیمهای خاردار دشمن عبور کند که در سیمهای خاردار نفس خود گیر نکرده باشد.»