به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از فارس، در پاسخ به این سوال که مهم ترین مشکل فعلی اینترنت در ایران را چه می بینید و چه راهکاری برای آن دارید، اظهار داشت: به اعتقاد من در بحث توسعه اینترنت، در زمینه تولید محتوا دچار مشکل هستیم که حل این مشکل به توسعه اینترنت کمک خواهد کرد.
*اپراتورها نباید نگرانی برای تامین اینترنت داشته باشند
مدیرعامل اپراتور سراسری وایمکس ایران تصریح کرد: همچنین باید حجم پهنای باند ورودی به کشور به قدری باشد که اپراتورها بتوانند به میزان دلخواه، اینترنت مورد نیاز خود را دریافت کنند. این فعال بازار اینترنت کشور افزود: البته در حال حاضر در این زمینه مشکل نداریم و به گفته شرکت ارتباطات زیرساخت، قرار است در آینده این مشکل مرتفع شود، به گونهای که به هر میزان مورد نیاز، اینترنت در اختیار اپراتورها گذاشته شود.
*مشکل توزیع پهنای باند حل شود
اصفهانی اضافه کرد: موضوع دیگر، مشکل توزیع است؛ برای اپراتوری مثل ما که در تهران اینترنت میگیریم و از تهران به استانها میبریم، شرکت ارتباطات زیرساخت باید به اندازه کافی برای انتقال پهنای باند از تهران به مصرف کننده در شهرستانها مسیر انتقال داشته باشد.
این فعال بازار اینترنت گفت: هماکنون پهنای باندی داریم که به خاطر کمبود ظرفیت نمیتوانیم به نقاط مصرف در شهرستانها برسانیم.
*تعرفههای فعلی در جهت تشویق به دانلود بیشتر است
مدیرعامل این اپراتور اینترنت پرسرعت بیسیم گفت: موضوع دیگر، تعرفهها است.
وی توضیح داد: تعرفههای فعلی، به جای اینکه برای تشویق کاربرانی که به سرعت بالا و حجم پایین نیاز دارند، باشد؛ بیشتر در جهت تشویق کاربران به دانلود بیشتر است.
وی توضیح داد: هماکنون تعرفهها به گونه ای است که کاربری که دانلود بیشتر داشته باشد، نسبت به کاربری که دانلود کمتر دارد اما به سرعت بیشتر نیاز دارد، میتواند با تعرفه اقتصادی و به صرفهتر از اینترنت استفاده کند.
*نظام تعرفهگذاری اینترنت، منعطفتر باشد
وی ادامه داد: با توجه به اینکه به نظر میرسد که این موضوع با سیاستهای کلی نیز مغایرت دارد، بنابراین از مسئولان درخواست داریم که نسبت به تعرفهگذاری نگاه کارشناسانهتر و دقیقتری داشته باشند. همچنین با توجه به افرایش روزافزون هزینهها و با توجه به اینکه این هزینهها باید از محل فروش جبران شوند، انتظار میرود که نظام تعرفهگذاری انعطاف و سرعت بیشتری برای تغییرات داشته باشد.
این فعال بازار اینترنت تصریح کرد: تعرفههای در حال اجرا در حدود 2 سال پیش مصوب شده و علاوه بر اینکه با هزینههای فعلی همخوانی ندارد، تشویق به دانلود بیشتر دارد. این در حالی است که اغلب کسانی که دانلود زیاد دارند (دانلودر هستند)، محتوی چندان مناسبی را از اینترنت نمیگیرند.
یک فعال بازار اینترنت گفت: تعرفههای فعلی اینترنت، به جای تشویق کاربرانی که به سرعت بالا و حجم پایین نیاز دارند، در جهت تشویق کاربران به دانلود زیاد است؛ در حالی که اغلب دانلودرها محتوای چندان مناسبی از اینترنت نمیگیرند.