به گزارش مشرق، سیدمهدی میرغضنفری پژوهشگر طب سنتی در ارتباط با خواص درمانی شلغم اظهار داشت: پیوسته خوردن این ماده غذایی از قدیم بسیار توصیه شده چرا که سبب نابودی ریشه بسیاری از بیماریها در بدن میشود.
وی با اشاره به اینکه مصرف این ماده غذایی به صورتهای مختلف از جمله استفاده در سوپ، میتواند مفید باشد گفت: شلغم ادرارآور است و پاککننده مجاری ادرار محسوب میشود و برای حفظ سلامت کلیهها مصرف آن توصیه شده است.
بیشتر بخوانید:
غذایی محلی برای رفع خسخس سینه
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: لعاب شلغم جهت رفع خشکی پوست و بهبود سرمازدگی صورت مفید است همچنین به دلیل ملین بودن این ماده غذایی برای درمان گرفتگی گلو و سرماخوردگی توصیه میشود.
میرغضنفری بیان داشت: همچنین شلغم استفاده از آن در رژیم لاغری مناسب است و به دلیل فیبر موجود در آن فرد دیرتر دچار گرسنگی میشود همچنین شلغم خاصیتی مشابه پنیسیلین داشته و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
وی خاطرنشان کرد: حرارت و رطوبت دو شرط اصلی سلامتی است و توجه به این دو مسئله امری مهم به شمار میرود که مصرف شلغم میتواند تأمین کننده حرارت و رطوبت در بدن باشد، همچنین مصرف این ماده غذایی در رشد کودکان نیز مؤثر است.