کد خبر 928791
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۸
پوشاک

یک عضو اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران گفت: امروز چه بر سر این صنعت آمده که بازار را دو دستی در اختیار کالاهای قاچاق و وارداتی قرار داده‌ایم.

به گزارش مشرق، مجید افتخاری، با اشاره به طرح مقابله با فعالیت‌های برند های متخلف و متقلب در مراکز تجاری، اظهار داشت: متأسفانه لابی گسترده‌ای برای برخورد با این طرح بوجود آمد به نحوی که براساس دستور شورای تأمین استان تهران به ستاد مبارزه با قاچاق کالا فعلاً اجرایی شدن این موضوع تا اطلاع ثانونی متوقف شده است.

وی با بیان اینکه عدم اجرایی شدن این طرح باعث شد به راحتی ۴۰ درصد بازار که مربوط به فروش شب عید است را در اختیار قاچاقچیان قرار دهیم، افزود: این تصمیم در حالی گرفته شده است که قرار بود در سال جاری حمایت ویژه ای از کالای ایرانی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید:

سناریوسازی برای توقف طرح مبارزه با پوشاک قاچاق

جرای مجدد طرح برخورد با پوشاک قاچاق در مبادی عرضه

این عضو اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران اضافه کرد: فعالیت برندهای متخلف و متقلب در طول این سالها علاوه براینکه بازار کالای ایرانی را ازبین برده است بلکه اعتماد مردم را نیز کسب کرده کالاهای فاقد اصالت را با قیمت های بالا به فروش می رسانند.

وی با انتقاد از اینکه منافع عده‌ای در قاچاق کالا بوده و آنها نمی‌خواهند تولید ملی رونق پیدا کند، گفت: کالاهای قاچاق ۲۶۰ تا ۵۰۰ هزار شغل را از بین می‌برد حال تصور کنید اگر حمایت لازم از صنعت پوشاک کشور شود ما می‌توانیم ظرف یک سال اشتغال این صنعت را به یک میلیون نفر برسانیم.

این عضو اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران در ادامه صحبتهای خود با اعلام اینکه قرار بود در قالب طرح مبارزه با فعالیت برندهای متخلف حضور آنها در مراکز تجاری ممنوع و برخورد لازم با آنها صورت گیرد، تصریح کرد: چرا فرماندار یک بخش صراحتاً باید از کالای قاچاق حمایت کند و اجرایی شدن این طرح را مسکوت کند؟ به نظر می‌رسد حمایت از لابی قاچاق بهتر از حمایت از تولید داخلی است به نحوی که با امنیتی شدن موضوع مبارزه با قاچاق کالای پوشاک اجرایی شدن طرح را به سال آینده موکول می‌کنند.

این عضو اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با بیان اینکه صنعت نساجی کشور پیش از این به کشورهای آلمان، ایتالیا و سوئیس پوشاک صادر می‌کرد، افزود: امروز چه بر سر این صنعت آمده که بازار را دو دستی در اختیار کالاهای قاچاق و وارداتی قرار داده و هر روز شاهد تعطیلی واحدهای تولیدی این بخش می‌شویم.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس