علی فلاحیان

رهبر معظم انقلاب در جلسه ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ با نمایندگان ستادهای کاندیداها، به پیشنهاد یکی از مسولان دولتی برای ابطال انتخابات هفتمین دوره ریاست جمهوری در سال ۱۳۷۶ اشاره می کنند.

به گزارش مشرق؛ بریده زیر از کتاب فتنه تغلب را حسین قاسمی تحلیلگر مسائل سیاسی-امنیتی در کانال خود منتشر کرده است:

در کتاب «فتنه تغلب» که توسط مؤسسه‌ی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری منتشر شده است، به پیشنهاد ابطال انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۷۶ توسط وزیر اطلاعات دولت آقای هاشمی پرداخته است.

بیشتر بخوانید:

ماجرای مخالفت رهبر انقلاب با تیتر یکی از روزنامه‌ها علیه فتنه‌گران

رهبر انقلاب روز پس از «مناظره» به احمدی‌نژاد چه گفتند؟

موسوی در دیدار با رهبری چه گفته بود؟

در این کتاب آمده است رهبر معظم انقلاب در جلسه ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ با نمایندگان ستادهای کاندیداها، به پیشنهاد یکی از مسولان دولتی برای ابطال انتخابات هفتمین دوره ریاست جمهوری در سال ۱۳۷۶ اشاره می کنند:

«شما خیال می کنید وقتی که آقای خاتمی با بیست میلیون رای پیروز شد، یک عده عصبانی نبودند، خب چرا، آنها هم عصبانی بودند؛ آنها هم همین حرف ها را می زدند؛ آنها هم همین داعیه ها وطلبکاری ها را می کردند.

همان وقت به من مراجعه کردند. یکی از مسولین عالی رتبه آن روز آمد پیش من واز من خواست که اقا این انتخابات را ابطال کنید. من آن چنان تشری زدم که به نظرم بعد از آن بین ما و آن مسئول هنوز هم درست اصلاح نشده .»(۱)

بیشتر بخوانید:

موسوی در دیدار رهبر انقلاب چه سندی برای تقلّب مطرح کرد؟

موسوی چه چیزی را از رهبر انقلاب پذیرفت؟

روایتی از گفت‌وگوی ناطق‌نوری با میرحسین موسوی

آقای علی‌محمد بشارتی، وزیر کشور دولت ششم (دولت آقای هاشمی رفسنجانی) در گفتگو با وب سایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در تاریخ ۸۹/۳/۲۵، درباره ماجرای پیشنهاد ابطال انتخابات دوم خرداد ۱۳۷۶ به رهبر انقلاب می گوید:

«من در آن روزها شنیدم که یکی از آقایان، ساعتی قبل از این‌که تقریباً بر همه روشن شود که چه کسی پیروز انتخابات است، وقت می‌گیرد و خدمت آقا می‌رسد؛

با این‌که هیچ مسئولیت رسمی هم در زمینه برگزاری انتخابات نداشته است. در آن جلسه به ایشان گزارشی از نتیجه انتخابات می‌دهد و خواستار ابطال انتخابات می‌شود.
آقا در پاسخ برخورد خیلی شدیدی با وی می‌کند که ظاهراً سابقه نداشته است. با این مضمون که چگونه به خودت اجازه می‌دهی که این‌طور درباره‌ی نظام فکر کنی و تصمیم بگیری ؟»(۲)


آقای علیرضا شمیرانی طی یادداشتی بلند با عنوان «چرا؟» در ۱۶ بند در کتاب «فتنه تغلب»، این مقام دولتی که پیگیر ابطال انتخابات ریاست جمهوری در دوم خرداد ۱۳۷۶ بوده را وزیر اطلاعات دولت آقای هاشمی رفسنجانی یعنی آقای علی فلاحیان معرفی نموده است:

«ایشان در برابر تقاضای ابطال انتخابات دوم خرداد ۷۶ که از سوی وزیر اطلاعات دولت هاشمی‌رفسنجانی درخواست شده بود ایستادند و با وی آنچنان برخورد کردند که هنوز فراموش نشده است .»(۳)

۱- مصطفی غفاری، فتنه تغلب، انتشارات انقلاب اسلامی، چاپ دوم، زمستان ۱۳۹۷، صفحه ۴۶

۲- http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=9594

۳- http://www.jahannews.com/news/662340/

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس