به گزارش مشرق، شهرام آدمنژاد اظهار کرد: طراحی و ساخت یک پایانه هوایی با ظرفیت بالا خواست عمومی کشور است و ما باید برای گرفتن سهم خود از حملونقل هوایی در منطقه این پایانه هوایی را در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: در آینده نزدیک تفاهمنامه BOT برای ساخت پایانه هوایی ایرانشهر نهایی خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
کاهش ۱۹ درصدی پروازهای خارجی از فرودگاه امام
وی همچنین با اشاره به ساخت فرودگاه جدید در استانبول گفت: باید هرچه سریعتر پروژه ایرانشهر را کلید بزنیم و مدل اقتصادی نشان میدهد که ساخت این پروژه امکانپذیر است.
علی رستمی رئیس هیئت مدیره و سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) نیز درباره ویژگیهای پایانه هوایی ایرانشهر گفت: این پایانه هوایی در ابتدا با ظرفیت اعزام و پذیرش سالانه ۲۵ میلیون مسافر ساخته میشود و در فاز نهایی ظرفیت آن به ۱۰۰ میلیون مسافر در سال خواهد رسید.
وی تصریح کرد: زیربنای اولیه ساخت این پایانه هوایی ۴۱۰ هزار مترمربع است که در پایان پروژه به ۶۵۵ هزار مترمربع خواهد رسید و تلاش میکنیم تا بهترین خدمات را در این پایانه هوایی به مردم و مسافران ارائه کنیم.
کوروش فتاحی دیگر عضو هیئت مدیره شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: با توجه به نقش مهم صنعت هوایی در توسعه اقتصاد، طراحی و ساخت یک پایانه هوایی با ظرفیت بالا بهنام ایرانشهر در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در دستور کار قرار گرفته است. یکی از اقدامات جدید که در پروژه پایانه هوایی ایرانشهر انجام شد برگزاری مسابقه ویژه برای طراحی آن بود.
وی اضافه کرد: در فراخوان بینالمللی برای طراحی و ساخت پایانه هوایی ایرانشهر، ۳۴ شرکت خارجی برای انجام عملیات پروژه اعلام آمادگی کردند که در نهایت پس از پایشهای صورتگرفته ۴ شرکت خارجی بههمراه ۴ شرکت ایرانی همکار آنها، برای کار در پروژه ایرانشهر انتخاب شدند.