به گزارش مشرق، از مجموع کمیسیونهای ۱۸ گانه کمیته ملی المپیک همه کمیسیونها در دوره مدیریت سیدرضا صالحی امیری که یک سال از آن میگذرد، به صورت رسمی شکل گرفته و با برگزاری حداقل یکی دو جلسه آغاز به کار کرده اند به جز «کمیسیون صلح و ورزش» که به واسطه انتصاب صورت گرفته برای مسئولیت آن، با سر و صدای زیاد تشکیل شد.
حکمِ رئیس کمیته ملی المپیک برای مدیریتِ کمیسیون نوپا و تازه شکل گرفته این کمیته به حمیدرضا عارف داده شد؛ پسرِ محمدرضا عارف معاون اول سیدمحمد خاتمی در دوره دوم ریاست جمهوری وی و کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری.
بیشتر بخوانید:
صدای "ژن خوب" هم درآمد!
بیش از چهار ماه از انتصاب صورت گرفته برای خالقِ ژن خوب در کمیته ملی المپیک و ورود وی به مدیریت در ورزش میگذرد با این حال کمیسیونِ تحت مدیریت وی هنوز به صورت رسمی آغاز به کار نکرده است. البته طی این مدت حمیدرضا عارف در نشستهای مربوط به کمیسیونهای کمیته ملی المپیک شرکت داشت و پیش جلساتی هم برای کمیسیون خود داشته است اما فعالیت رسمی وی و کمیسیون مربوط به او از روز سه شنبه آغاز خواهد شد.
اولین نشست کمیسیون صلح و ورزش ساعت ۱۵ تا ۱۷ سه شنبه در محل کمیته ملی المپیک برگزار میشود این در حالی است که هنوز اعضای این کمیسیون به صورت رسمی معرفی نشده اند. پیش از این عنوان شده بود که چهرههای ورزشی و هنری و به نوعی قهرمانان و سلبریتی ها ترکیب کمیسیون صلح و ورزش را تشکیل خواهند داد اما مشخص نیست که نتیجه رایزنیهای سیاسی - ورزشی انجام شده در این زمینه به توافق قطعی با چه افرادی منجر شده است.
کسب اطلاع شد که برای عضویت در کمیسیون صلح و ورزش با گزینهای همچون مهتاب کرامتی مذاکره شده اما پاسخ وی به خاطر فعالیت همزمان در یونیسف به عنوان سفیر حسن نیت، منفی بوده است بر خلاف علی دایی که از پیشنهاد مطرح شده برای عضویت در این کمیسیون به صورت شفاهی استقبال کرده اما بازهم مشخص نیست که ابلاغی برای وی صادر شده است یا نه.
در هر صورت اینکه اعضای کمیسیون پُر سروصدای صلح و ورزش و گزینههای منتخب آقازاده سیاسی در این کمیسیون چه کسانی هستند پس از ابلاغ رسمیِ آنها مشخص میشود که ظاهراً در اولین نشست انجام میشود اما در هر صورت این کمیسیون امروز با حضور چهرههای سیاسی به صورت رسمی آغاز به کار میکند.
«علی اکبر صالحی» معاون اول رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و «مریم ایمانیه» همسر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه از جمله افرادی هستند که در اولین نشست کمیسیون صلح و ورزش حضور خواهند داشت. این افراد به واسطه حوزه فعالیتهایش و مرتبط بودن آنها با برنامههای محوری کمیسیون صلح و ورزش به حضور در نشست آن دعوت شده اند تا به عنوان عضو افتخاری در کنار این کمیسیون باشند.
سید مصطفی محقق داماد مجتهد و استاد حوزه و دانشگاه که ریاست سازمان بازرسی کل کشور را هم در کارنامه دارد از دیگر افراد دعوت شده به این نشست است.
فعالیت در زمینه همایشهای ملی و بین المللی صلح و ورزش و همچنین فعالیت و رایزنی برای معرفی سفیران صلحِ ایرانی از جمله اهدافِ موردنظر برای تاسیس کمیسیون صلح و ورزش بود. باید دید این کمیسیون به واسطه حضور چهرههای سیاسی و آقازاده چه نتایجی برای کمیته ملی المپیک و ورزش خواهد داشت.