به گزارش مشرق، علیرضا حیدری با بیان اینکه برخی مسائل باعث شده برای حضور قطعی در انتخابات تأمل بیشتری کند، خاطرنشان کرد: طی ماهها و روزهای اخیر افراد بزرگی در سمتهای فنی و غیرفنی کشتی گمارده شدند که بهتر بود این کار در دوره سرپرستی انجام نمیشد. مثلاً فردی که به عنوان یک مربی بزرگ هدایت تیم ملی را قبول کرده، اگر من رئیس فدراسیون شوم از همه افراد برنامه میخواهم تا بر اساس ارائه برنامه و بررسی دقیق آن جلو برویم، حال ممکن است آن فرد نخواهد بر اساس خواسته و برنامه من کار کند یا من نتوانم خواستههای او را قبول کنم. در جایی که او با اختیار تام کار را قبول کرده احتمال اینکه نتواند بر اساس برنامهریزی دو طرف جلو برود و کار کند زیاد است و کار را رها کند و برود، اما من نظرم این است باید بماند و کار کند چرا که در کشتی اختیار تام نداریم و باید بر اساس برنامه و هدفگذاری جلو برویم. وقتی قرار است پول بدهیم و هزینه کنیم باید از سرمربی تیم ملی برنامه بخواهیم چرا که باید در قبال مردم جواب پس بدهیم و بگوییم این هزینهها در کجا صرف شده و چه نتیجهای داشته است.
بیشتر بخوانید:
حیدری: برای انتخابات میآیم؛ حتی اگر مرا نخواهند / پاسخ علی دایی را نمیدهم!
رئیس فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی با انتقاد از انتصابات اخیر در فدراسیون کشتی گفت: بهتر بود این کارها انجام نمیشد، اینکه افراد مطرح و صاحب نام را بیاوریم میتواند برای رئیس آینده فدراسیون مشکل ساز شود.اینکه یک نفر بیاید و با این شرط که هر چه بخواهد انجام بدهد و هر چه بگوید انجام شود در ورزشی مثل کشتی اصلاً معنا ندارد و همه باید در آغاز کار برنامه بدهند و بر اساس برنامه جلو بروند و جوابگوی عملکردشان باشند.
دارنده شش مدال جهان و المپیک افزود: باید بر اساس میزان حمایتهای مالی مسئولان برنامهها را پایهریزی کنیم. مثلاً اگر وزارت ورزش اندازه ۱۰۰ تومان پول میدهد توقع نداشته باشد اندازه ۵۰۰ تومان نتیجه بگیریم. اگر بودجه را ۳۰ درصد کم کردند همان اندازه توقعات پایین بیاید. الان کسی جرأت ندارد بگوید اگر بودجه فدراسیون را کم میکنید همان اندازه هم توقعاتتان را پایین بیاورید. نمی گویم غیرمنطقی با دیگران صحبت کنیم و تعامل نداشته باشیم اما اینطور نباشد که آدم را وسط بیندازند، حمایتی هم آنطور که باید نکنند بعد فقط توقع داشته باشند. فقط رسول خادم بود که میتوانست حق کشتی را بگیرد. من هم اگر بیایم با من به مشکل برمیخورند. برخیها فقط دنبال این هستند که برای خودشان رزومه درست کنند و بگویند ما رئیس فدراسیون کشتی بودهایم، حال اگر بعداً بیرونشان هم کنند برایشان مهم نیست.
وی خاطرنشان کرد: رسول خادم واقعاً حیف شد و حقش این نبود. شاید مقداری هم خودش ایراداتی در ساختار و تصمیماتی که اتخاذ میکرد داشت اما پتانسیل او خیلی بیشتر از این حرفها بود. کشتی ایران نباید خادم را از دست بدهد. این قبیل آدمها هستند که به کشتی ایران اعتبار دادهاند و اگر از کشتی بروند کشتی لطمه میبیند و اعتبارش را از دست میدهد.
حیدری در ادامه در پاسخ به این سوال که در صورت رئیس شدن، سیاستش درقبال شوراهای فنی کشتی آزاد و فرنگی چیست، گفت: معتقدم شورای فنی یا نباشد یا اگر هست وظایف و چارچوب مسئولیتهایش روشن و شفاف باشد. اگر هست نظرش واقعاً اعمال شود و در بین ۶ نفر اگر ۴ نفرشان به موضوعی رأی دادند بدون حرف و حدیث اجرا شود، اگر هم قرار است فقط نظر مشورتی بدهند اعلام شود. نمیشود شورای فنی را فقط برای ماله کشیدن بر ایرادات و نتایج ضعیفمان بخواهیم و هیچ قدرتی هم نداشته باشند. باید همه تصمیمات و مسائل از جمله بودجه، هزینه، مسائل فنی و مدیریتی و…شفاف و صریح باشد و مردم در جریان تصمیمات قرار بگیرند. اینکه مسائل مبهم باشد به ضرر کشتی خواهد بود. برخیها به زیر زیرکی کار کردن و پنهان کاری عادت کردهاند که این به ضرر ورزش ایران تمام شده است.
وی در پایان با بیان اینکه کشتی ایران بخاطر کسب نتایج ضعیف طی یکی دو سال اخیر شرایط خوبی ندارد، گفت: در کشتی ما مهرهسوزی شد و مهرهای مثل رسول خادم حیف شد. برخیها نیز از ترس اینکه کشتی در المپیک نتواند انتظارات را برآورده کنند و آنها مسبب این نتایج باشند از آمدن و ثبت نام در انتخابات خودداری میکنند، در حالی که با وجود این شرایط مسئولان باید انتظار معقول و منطقی از کشتی در المپیک داشته باشند و نگاه نتیجه گرایی را کنار بگذارند. من برنامههایم را آماده کردهام. البته با هیچکس مذاکره و لابی نداشتهام. برنامهام را ببیند اگر خواستند رأی بدهند اگر نه که هیچ. من اگر بیایم و رأی بیاورم در خدمت همه اهالی کشتی خواهم بود و فقط برای سربلندی کشتی کار میکنم. برایم مهم نیست من رئیس فدراسیون بشوم یا نه اما چه بیایم یا نیایم فردی باید رئیس فدراسیون شود که بتواند بخوبی از کشتی دفاع کند و صاحب برنامه باشد.