کد خبر 945923
تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۳:۰۶
دشت آفتابگردان و شقایق کالپوش

نتایج یک بررسی‌ جدید نشان می‌دهد، رژیم غذایی که حاوی دانه‌ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا 40 درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش مشرق، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، رژیم غذایی که حاوی دانه‌ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد.

دانه کنجد، دانه‌های آفتابگردان، شاه دانه، دانه‌های کتان و دانه کدو تنبل از جمله این دانه‌های مؤثر بر سلامتی است.

محققان تأکید می‌کنند، از آنجایی‌که انواع مختلف دانه‌ها سرشار از ‏پروتئین، فیبر، آهن، ‏ویتامین ها و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند می‌توانند در رفع بیماری‌های مخالف نقش قابل توجهی داشته باشند.

بیشتر بخوانیم:

رژیم غذایی مخصوص گروه خونی شما

در این پژوهش بیش از ۷۷ هزار و ۲۴۱ و چهل و هشت هزار و ۲۱۴ مرد تحت بررسی قرار گرفتند و در نهایت مشخص شد، افرادی که در رژیم غذای خود مقادیر زیادی از دانه‌ها را قرار داده‌اند در معرض خطر کمتری هستند.

این پژوهش که توسط محققان آمریکایی صورت گرفته تأکید می‌کند، هر سال ۴۰ هزار آمریکایی و ۵ هزار و ۵۰۰ انگلیسی مبتلا به سرطان کبد تشخیص داده می‌شوند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۳
    0 0
    البته به همت دولت محترم و وزیر بهداشتش همشون تراریخته اند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس