رئیسی نمایه

رئیس قوه قضاییه گفت: قضات شریف که اکثریت بدنه قوه قضائیه را تشکیل می‌دهند، باید اولین مدعیان علیه فساد و نارسایی در دستگاه قضائی باشند.

به گزارش مشرق به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضائیه، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در نشست مشورتی با قضات دادسرای دیوان عالی کشور و دادگاه عالی انتظامی قضات در اجرای اصل ۱۶۲ قانون اساسی برای انتخاب رئیس دیوان عالی کشور، ضمن تبریک ایام و اعیاد ماه معظم شعبان و آرزوی بهره‌مندی از فیوضات و برکات این ماه، تصریح کرد: تمام هویت، تلاش، رشد و تعالی ما در گرو عنایات خاصه اهل بیت (ع) است که از طریق ادعیه و اذکار میسر می‌شود و نباید فراموش کنیم که ارتباط ما با خاندان عصمت و طهارت (ع)، یک ارتباط معمولی نیست و برای پیشرفت و تعالی خود، نیازمند تمسک به وجود نورانی آن بزرگواران هستیم.

بیشتر بخوانید:

فیلم / تاکید رئیسی به قضات درباره پرونده های فساد

صرف اعلام "خبر وقوع مفاسد" اعتماد زداست

خبر خوش رئیسی درباره قانون "از کجا آورده‌ای؟ "

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در سیر الی الله، حق توقف و عقب‌گرد نداریم بلکه فقط باید پیشرفت کنیم، خاطرنشان کرد: حیات یک سازمان نیز مانند حیات و بالندگی یک انسان در گرو تحول دائمی و مستمر است. در سازمان قضائی کشور نیز از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون گام‌هایی برداشته شده و افراد بزرگی در این مجموعه فعالیت کرده‌اند. ما در نقطه فعلی ایستاده‌ایم و با وجود همه زحمات و تلاش‌های قابل تقدیر، همچنان تا نقطه آرمانی و مطلوب فاصله داریم.

آیت الله رئیسی، قوه قضائیه را جوانی برومند توصیف کرد که اجازه هیچ آزمون و خطایی ندارد و افزود: امروز قوه قضائیه باید چهار دهه تجربه پربار خود در کنار تلاش‌های بزرگانی از جمله شهید آیت‌الله دکتر بهشتی را چراغ راه آینده کند و همه با نصب‌العین قرار دادن مفاهیم عالی و والایی که رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکم انتصاب بنده مرقوم فرمودند، باید در گام دوم انقلاب بتوانیم انتظار مردم را که اجرای عدالت و احقاق حق است، برآورده سازیم.

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر ضرورت تقویت نظارت‌های درون دستگاهی، گفت: اقدامات بسیار ارزشمندی انجام گرفته که لازم بوده اما کافی نیست. آنچه به آن نیاز داریم، حرکت تحولی است منتها این حرکت، بدون برنامه، راهبرد، چشم‌انداز و زمانبندی امکان پذیر نیست. معتقدم که تحول بخشنامه‌ای و متکی بر سخنرانی، غیرقابل تحقق است. البته نوشتن و انتشار و انتقال موضوعات، در جای خود ایرادی ندارد اما آنچه موجب تحول می‌شود، اقدامات عینی و عملی است.

آیت الله رئیسی با تاکید بر لزوم تقویت «انگیزه»، «اندیشه» و «تلاش جهادی» برای ایجاد تحول در دستگاه قضائی تصریح کرد: آنچه در مسیر تحول برای ما اهمیت فوق‌العاده ای دارد و شاید بتوان گفت در بالاترین درجه اهمیت است، اعتماد عمومی است. امروز اعتماد مردم به نظام و کارآمدی دستگاه‌ها، مهمترین مؤلفه امنیت ملی است و ارتقای سطح امنیت و اقتدار کشور در گرو افزایش اعتماد است. همه اجزای قوه قضائیه در مقام نظر و عمل باید گام‌هایی مصمم برای افزایش اعتماد عمومی بردارند و از ارائه نظرات و پیشنهادات خود دریغ نورزند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه اصالت حکم، متعلق به ذات مقدس حضرت احدیت است و به همین دلیل، شأن قضاوت، شانی خطیر و از اوصاف ممتاز انبیای الهی و ائمه معصومین (ع) به شمار می‌آید، آن را مصداق خلافت الهی دانست و خطاب به قضات حاضر تاکید کرد: در این جایگاه باید تلاش کنید که حقیقتاً آنچه مورد رضای الهی است رقم بزنید و بر همین مبنا، اولین مدعیان علیه فساد، نارسایی و کژی در قوه قضائیه باید خود قضات شریف باشند که قاطبه نیروهای دستگاه قضائی را تشکیل می‌دهند.

آیت‌الله رئیسی، برای قضات و کارکنان قوه قضائیه، توفیق الهی و بهره‌مندی از برکات و مواهب ماه شعبان و رمضان را آرزو کرد و یادآور شد: ضمن قدردانی از زحمات حجت‌الاسلام و المسلمین کریمی رئیس محترم دیوان عالی کشور، در اجرای اصل ۱۶۲ قانون اساسی و انتصاب رئیس جدید دیوان از قضات بزرگوار دادسرای دیوان عالی کشور می‌خواهم که نظرشان را در مورد گزینه‌های پیشنهادی خود به صورت مکتوب اعلام کنند و در اولویت‌های خود، معیارهای مدنظر رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب از جمله انقلابی‌گری را مدنظر قرار دهند. البته باید توجه داشت که انقلابی‌گری به معنای عمل بی حساب نیست بلکه عقلانیت، برنامه‌ریزی و آینده‌نگری در دل انقلابی‌گری وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
    8 0
    اولین قدم قبول وجود فساده.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس