به گزارش مشرق، یک کاربر فضای مجازی در اینستاگرام درباره فروش غذا با روکش طلا در برخی رستوران های تهران نوشت:
یک متخصص تغذیه درباره خوردن غذاهای همراه با روکش طلا در رستوران های بالای شهر تهران هشدار داده و گفته این طلاها چون مراحل تبدیل را طی نکرده اند فلز سنگین محسوب شده و برای بدن زیان بار هستند.
داشتم فکر می کردم مگر چند درصد مردم بستنی و پیتزا و آب نبات و شکلات طلایی می خورند که آقای دکتر مجبور شده چنین هشداری بدهد؟ به این نتیجه رسیدم که مخاطب این خبر اصلاً و ابداً مرفهان بی درد نیستند. روی سخن خبر با قشر متوسط و پایین است و دارد مرهمی بر زخم های آنها می گذارد. به آنها دلداری می دهد که بیماری و مصیبت و بدبختی و بیچارگی همیشه در خانه فقرا را نمی زند و گاهی سراغ تازه به دوران رسیده ها هم می رود. پس خیلی ناراحت نباشید از اینکه نمی توانید رفتارهای لاکچری (من چقدر از این کلمه بدم می آید) داشته باشید.
بعید نیست که فردا گزارشی هم درست کنند از آدمی که چند میلیون خرج کرده و روکش طلا خورده و جان به جان آفرین تسلیم کرده.