به گزارش مشرق، حجتالله عبدالملکی عصر امروز در بندرعباس اظهار داشت: در اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) به دنبال تدوین الگوی جدید برای حل مشکل بیکاری کشور هستیم و معتقدیم که بر اساس ظرفیتهایی که در کشور وجود دارد میتوان ایجاد اشتغال را به نحوی مدلسازی کرد که مشکل بیکاری حل شود.
بیشتر بخوانید:
دست نامرئی آدام اسمیت کجاست؟
وی افزود: بر اساس اساسنامه کمیته امداد امام خمینی (ره)، ما متولی یک سوم کل بیکاران کشور هستیم یعنی یک سوم بیکاران افراد محرومی هستند که کمیته امداد باید برای رفع بیکاری آنها تلاش کند و البته در سال ۱۳۹۷ کمیته امداد امام خمینی توانست یک سوم کل اشتغال کشور را ایجاد کند با وجود اینکه منابع در دسترس حتی به نیم درصد کل منابع بانکی کشور هم نمیرسید.
عبدالملکی ادامه داد: مجموعه کمیته امداد دو کلان پروژه را اجرا میکند برای اینکه مشکل بیکاری را حل کند و آن نظام هدایت شغلی و نظام راهبری شغلی است که در نظام هدایت شغلی مدل ما کارشناس محور است و کارشناسان اشتغالی که در سراسر کشور داریم حدود ۲ هزار نفر آموزش دیده هستند و با فضای کسب و کار کشور و روش استعداد سنجی مددجویان، وضعیتسنجی مناطق، مشاوره شغلی و نحوه توانمند سازی افراد کم توان برای ایجاد کسب و کار و اشتغال آشنا هستند که در این کلان پروژه ما غیر از منابع انسانی ای که تجهیز کردهایم برای کار تسهیلات پرداخت میکنیم به هر مقدار که موردنیاز باشد و هزینههای مربوط به آموزشهای فنی و حرفهای مددجویان را پرداخت میکنیم.
معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد تصریح کرد: سیستم دوم نظام راهبری شغلی است که در این نظام روش ما برای ایجاد اشتغال کارآفرین محور است به این معنا که ما از کارآفرینهای حرفهای دعوت میکنیم که به برنامه اشتغال امداد ملحق شوند و از این طریق با توسعه ی زنجیره ارزش خودشان فرصتهای شغلی جدیدی را برای مددجویان ما فراهم کنند.
وی تاکید کرد: سال گذشته ما این موضوع را به صورت پایلوت اجرا کردیم و حدود ۱۵۰ نفر به عنوان راهبر شغلی ما را همراهی کردند و حدود ۲ هزار و ۵۰۰ شغل از این مسیر ایجاد شد و امسال برنامه داریم که ۵ هزار راهبر شغلی را جذب کنیم.
عبدالملکی اضافه کرد: دو نهاد حمایتی و کمکی در این بحث ایجاد کردیم که کانونهای خیرین و جهادگران کارآفرین هستند.
وی تصریح کرد: سال گذشته دو کانون خیرین کارآفرین در استانهای البرز و سمنان راهاندازی کردیم و استان هرمزگان هم از سال گذشته رهاندازی این کانون را آغاز کرده ولی هنوز به صورت رسمی در نیامده و برنامه داریم که امسال در تمام استانها کانونهای خیرین کارآفرین راهاندازی شود.
معاون خودکفایی و اشتغالزایی کمیته امداد بیان داشت: کانون جهادگران کارآفرین متشکل از جوانانی است که عشق خدمت به وطن و محرومین را دارند و در سال گذشته تعداد ۱۱۰ نفر از این جهادگران وارد برنامهها شدهاند و امسال برنامهریزی داریم تا حدود ۱۰۰۰ نفر را جذب کنیم.
عبدالملکی در پایان خاطرنشان کرد: شعار کمیته امداد امام خمینی (ره)؛ اشتغال امداد، الگوی ایرانی-اسلامی حل مشکل بیکاری در کشور است.