به گزارش مشرق، یک حساب کاربری در اینستاگرام درباره تواناییهای یک مادر نوشت:
تواناییهاتون چندبرابر شده، مگه نه؟
از بعد بچهدار شدن منظورمه!
اوایل ازدواج یه مهمون که داشتیم از دو روز قبل شروع میکردم تمیزکاری و پخت و پز و….
دیشب مهمون داشتم. صبح تا ظهرش بیرون بودم، بعدازظهر بچهها رو بردم کلاس ژیمناستیک (که البته چون موسیقی پخش میکردن ثبتنام نکردم و برگشتیم)، بعدشم دوساعت جلسهی مجتمع بود.
خلاصه ساعت ۷ اومدیم خونه و با همون #تواناییهای_بعد_از_بچه_کشف_شده! سوپ و خورشت و برنج گذاشتم و سالاد درست کردم و ماست رو تزئین کردم و دمنوش مخصوص هم آماده شد و رفتیم در فاز انتظار شوهرجان و مهمانها...
از ساعت ۷ دوم تیرماهِ ده سال پیش منو ورمیداشتن میذاشتن تو ساعت ۷ دیشب، سنکوپ میکردم!
اما آدمیزاد همینه دیگه
کِش میاره
به چشم میبینی تو فشارها و شرایط پیچیده و سخت، رشد میکنی و قُلُپ قلپ چشمهی توانمندی ازت میزنه بیرون!
یه چیزایی که خودتم فکرشو نمیکردی؛ یه مهارتهایی، استعدادهایی، یه روشها و ابداعاتی...
چقدم شیرین و گوارا
خلاصه الان قشنگ حس میکنم پنج تا بچهی دیگه هم داشته باشم، نه تنها از پسشون برمیام حتی بَلکَم راحت ترم! (بالاخره بعضیاشون تو دورهی عبد و وزیر بودنن دیگه، کمک حالن)
#اللهم_ارزقنا
اصلاً خانواده، پرجمعیت ش خوبه بچه زیادش خوبه.
دقت کنید من نمیگم بچهداری سخت نیستا
میگم ✔ *توان مقابلهی ما* با سختیها زیاد میشه
یا ✔اصولاً خیییلی چیزا رو دیگه سختی نمیبینیم
یا✔ روشهای بهتری برای برای مقابله کشف میکنیم
یا✔ نه، اصلاً یاد میگیریم سختی رو مثل تلخی چای با شیرینیِ قندِ نگاهِ پروردگار خنثی کنیم
یا ایها الانسان! انَّکَ کادِحٌ إلی ربّکَ کَدحاً فَمُلاقیه
ای انسان! تو با رفتنی توأم با تعب و رنج، همراه با کل جهان گذران به سمت یزدان، به سمت پروردگار خود میروی؛ … پس به او میرسی!
نتیجهی این کَدح، این تلاش و جهد همراه با سختی و رنج، لقاء خداست
همین افقه که انسان رو میرسونه به «ما رأیتُ إلا جمیلاً» #مادری_را_با_همه_سختیهایش_دوست_دارم
#مادری_نیمی_از_عرفان_است
#مادرم_باافتخار
پینوشت ها:
۱- خونه از قبل مرتب بود، و الا من انقدم فرز و کدبانو نیستم
۲- وسواسی یا حساس هم نیستم که همه جا رو گردگیری کنم و همه جا برق بزنه
۳- ترکیب دمنوش: بِه، گل خشت، گل محمدی، بهارنارنج
۴- دستور مرغ: پیاز حلقه شده رو میذارید کف قابلمه، مرغها رو میچینید روش. نمک، فلفل، هل، زردچوبه، زنجبیل میزنید. رب زرشک و چندتا آلوجنگلی. میذارید بپزه. آخر کار ۱-۲ قاشق گلاب میریزید. عالی میشه. اگر شیرینتر دوست دارید، رب انارم خوبه #دستور_غذا