مرتضوی مقدم

رئیس دیوان عالی کشور به فعالیت وکلای زن اشاره کرد و گفت: وکلای شایسته، وظیفه شناس و حق گرا در بین زنان وکیل و چه در بین مردان وکیل قابل انکار نیست.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام مرتضوی مقدم در دیدار با رئیس کانون وکلا امور مشاوران و خانواده قوه قضائیه و تعدادی از وکلا گفت: از ابتدای خدمت قضائی خود در قوه قضائیه، از این جهت که در مراجع قضائی وکیل می‌تواند مدافع موکل خود از یک سو و کمک کننده به قاضی از سوی دیگر باشد، مدافع وکیل بودم.

بیشتر بخوانید:

وکلا از پذیرش پرونده‌های با ارزش مالی کم امتناع می‌کنند

وی با اشاره به اهمیت فعالیت وکلا در جریان رسیدگی به پرونده‌های قضائی گفت: چکیده تمام مطالب پرونده را می‌توان در لایحه دید و بنده بارها این مطلب را و همچنین اهمیت فعالیت وکلا را در استان‌های محل خدمت خود به همکاران قضائی اعلام کردم.

مرتضوی مقدم به فعالیت وکلای زن هم اشاره کرد و گفت: وکلای شایسته، وظیفه شناس و حق گرا در بین زنان وکیل و چه در بین مردان وکیل قابل انکار نیست. نمی‌توانیم این عزیزان را انکار کنیم. آیا می‌توان منکر فعالیت وکلا در پرونده‌ها شد قطعاً این‌طور نیست.

وی با اشاره به حواشی پیش آمده از یک تذکر در رابطه با زنان وکیل گفت: اخیراً بنده در یک جلسه صنفی تذکری به همکاران دادم مبنی بر اینکه افرادی از جامعه‌ی قضائی و قضات سلب صلاحیت و معزول شدند. در آن جلسه مصادیقی هم در این رابطه گفته شد که یکی از این مصادیق مربوط به رفتار ناشایست یک وکیل زن بود. متناسب با این موضوع اعلام کردیم که مواظب این گونه رفتارها باشید اما مگر می‌شود یک رفتار را به کل جامعه وکالت تسری داد؟ دود این حرکت و حواشی پیش آمده از این موضوع به چشم چه کسانی رفت؟ قطعاً به چشم زنان وکیل حق گرا و شایسته می‌رود.البته متأسفانه در انتشار خبر فوق اخلاق رعایت نشد.

رئیس دیوان عالی کشور افزود: یک مصداقی در آن جلسه گفته شد، از این فرصت پیش آمده امروز استفاده کرده و به همه جامعه وکلا در این سنگر عرض می‌کنم که همیشه ایده و هدف شما احقاق حق باشد.

وی با اشاره به ضرورت احقاق حق خطاب به وکلا یادآور شد: این‌طور باشد که حقیقت را کشف کنید، حق الوکاله در پرونده‌ها مطرح است اما آنچه که مهم است حق و احقاق آن است.

مرتضوی مقدم بر ضرورت همکاری و همیاری دو جانبه بین قضات و وکلا اشاره و تصریح کرد: از همکاران قضائی تقاضا کردم محیط امنی برای وکیل فراهم کنند تا برای بیان حقیقت وحشتی نداشته باشد. محیط دادگاه برای وکیل باید یک محیط امن باشد

مرتضوی مقدم ادامه داد: رعایت نزاکت در رابطه با قضات و وکلا باید دو طرفه باشد و این موضوع هم از جانب وکیل و هم از جانب قضات رعایت شود.

رئیس دیوان عالی کشور افزود: هیچ گاه در دوران خدمت قضائی خود، دید منفی به جامعه وکلا نداشتم‌و بارها اعلام کردم نباید انسان با دید منفی جلو برود. اگر وکیل خانمی رفتار ناشایستی انجام داد، همانطور که یک قاضی رفتار ناشایست انجام می‌دهد به او می‌گویند قاضی فاسد و آن را به کل جامعه قضاوت تسری نمی‌دهند، اگر یک وکیل فاسد باشد نمی‌توان گفت کل جامعه وکلا فاسد هستند

وی اظهارداشت: در دستگاه قضائی، گاهی صاحب ثروت یا قدرت آمده و به دنبال تهدید و تطمیع هستندکه در رابطه با این موارد قاضی باید در مقابل تطمیع کننده بایستید.

وی با اشاره به حضور زنان شایسته در بین جامعه وکالت، تصریح کرد: وجود وکلای شریف و زنان وکیل همچون زنانی که در این جمع حضور دارند مایه خیر است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • FR ۱۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۰
    3 1
    فساد اخلاقی تمام جامعه را آلوده کرده است..
  • IR ۲۰:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۰
    3 0
    وکیل و بنگاهدار نان شبه ناک میخورند
    • IR ۰۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
      0 0
      خوش به حال تو که نون خوبی می خوری
    • IR ۰۳:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
      0 0
      همه و همیشه نه؟ ولی در خیلی مواقع و بسیاری از این جماعت؟
  • IR ۰۶:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
    0 0
    حرف حقی زده بود و هشدار به قضات که مواظب باشند، اگر کسی شک داره یه روز جلوی یکی از دادگاه ها بره و تیپ و چهره ای که بعضی از این وکلای زن برای خودشون درست کردند رو ببینه
  • IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
    1 0
    با تشکراز این مهربان و تشکر از تمام قضات پاکدامن دستگاه قضا. وکلات زن رو برکنار کنید یا محدود کنید
  • IR ۱۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
    0 0
    دستگاه مقدس قضایی تشکر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس