به گزارش مشرق، شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در تصمیمگیری اخیر خود طرح پارلمان اصلاحات را این بار به طور کلی از دستور خارج کرد و دوباره از احزاب خواست که نه فقط درباره چهارچوب کلی بلکه در خصوص فلسفه وجودی تشکیل این پارلمان نیز نظر بدهند!
بیشتر بخوانید:
اصلاحطلبان باید نسبت به عملکرد آقای روحانی پاسخگو باشند
متن «ماده ۹» طرح پارلمان اصلاحات و اختلاف اصلاحطلبان بر سر آن
طرح پارلمان اصلاحات ۱۱ سال پیش توسط محمدعلی نجفی پیشنهاد شد و هماکنون مخالفان قویای در درون اصلاحطلبان دارد.
مخالفان میگویند که اگر ملاک احزاب است که شورای هماهنگی جبهه اصلاحات این ماموریت را بهدرستی انجام میدهد، اما اگر ملاک عضویت اشخاص حقیقی نیز باشد شورای عالی این وظیفه را به شایستگی انجام داده است. اما مشکل احزاب اصلاحطلب مشخص نیست دقیقاً چیست؟
طبق اظهار نظر فعالان حزبی اصلاحطلب پارلمان اصلاحات بیش از اینکه همانند شورای عالی سیاست گذاری بر روی اشخاص حقیقی تکیه داشته باشد بر احزاب تکیه دارد. اما شاید جواب اختلافات اشخاص حقیقی موجود در شورای عالی اصلاحطلبان باشد چون سران احزاب اصلاحطلب میگویند همه اشخاص چهره ملی نیستند.
طبق اساسنامه شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان اشخاص حقیقی در این شورا هم باید چهرههای ملی باشند و هم تعدادشان نصف احزاب عضو که تقریباً هیچیک از این دو شرط رعایت نشده است.
منتقدان محمدرضا عارف رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاحطلبان که عمده آنان احزاب هستند می گویند ترکیب فعلی خاصیت انتخاباتی برای عارف دارد.
پارلمان اصلاحات (یا نامهای مشابهی مانند مجمع ملی اصلاحطلبان) پس از انتخابات سال ۹۶، از سوی مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری مجدد در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات مطرح شد.