به گزارش مشرق، تخم شربتی یکی از نوشیدنیهای قدیمی ایرانیهاست، مصرف آن علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه داشتن فشارخون و کاهش وزن بسیار موثر است؛ مخلوط تخم شربتی با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه و سایر بیماریهای تنفسی کارایی دارد و میتواند بر بهبود بیماریهایی مثل سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر باشد.
بیشتر بخوانید:
نوشیدنیهای فصل گرما؛ خوبها و بدها
نام دیگر تخم شربتی دانه چیا است، این دانهها سرشار از مواد مغذی مثل منیزم هستند که به کاهش کورتیزول (هورمون استرس) کمک میکنند از طرفی پایین بودن سطح منیزیم بدن باعث سردرد و خستگی میشود؛ دانههای چیا همچنین حاوی ترپیتوفان و آمینو اسید هستند که میتوانند به بدنتان در تولید سروتونین کمک کنند، همچنین سروتونین بدن را برای مبارزه با اضطراب و داشتن الگویی منظمتر همراهی میکند.
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: یکی از شربتهای بسیار مناسب برای برای فصل تابستان شربت خاکشیر و تخم شربتی است؛ مصرف این ترکیب میتواند به رفع عطش و جلوگیری از بروز تشنگی در تابستان مناسب باشد. این شربت حاوی انواع ویتامینهای گروه A، ویتامینهای گروه B، ویتامین C. ویتامین E، اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶، گوگرد، فسفر، آهن، پتاسیم، سدیم، منیزیوم منگنز، مس، زینک، فیبر و غیره است.
تقویت حافظه با خاکشیر و تخم شربتی
مواد لازم برای تهیه شربت خاکشیر و تخم شربتی
تخم شربتی: ۵۰ گرم
آب: حدود ۱ لیتر تا ۱.۵ لیتر
سکنجبین: ۱ لیوان
لیموترش: به اندازه دلخواه